Преса

Преглед на печата – 10 февруари

ПресаНощ на ужасите край Върбица – челно заглавие за вестник Хасковска Марица днес. Пийнал шофьор затвори магистралата , стотици хора блокирани в рейсове заради ледени бабуни.

В Атака мръзнат, нямат пари за ток– с невиждан студ в партийния офис  на Атака са принудени да се борят в последните дни.

Порои и наводнения се чакат днес – информира вестника от първа страница.Интензивни валежи на места до 40-50 литра на квадратен метър се очакват днес и утре в региона, предупредиха от Метеорологичната станция.

Пропуснаха да почистят центъра – челно заглавие на този всекидневник. 10 сантиметра лед по главната, само търговците ринат сняг.

Информация на Хасковска Марица от Брюксел – 7 млрд. евро срещу дисциплина за България, това е заявил пред български журналисти Чарлс Уайд, директор на дирекция Регионална политика към Европейската комисия.

Керанов огелпи чистенето
– информира челно вестник Новинар юг. Как чистят по света снега разказва в статия на 7 страница вестника.

Челно заглавие на Новинар юг – БТК  разпродава всичко. Помещение на „Веспрем“ вече шътнато. Бившият касов салон, част от Централна поща и етажът над бившия ресторант Република в Хасково чакат купувачи.

Шофьор на чашка килна цистерна – той предизвика няколкочасово задръстване на международният път край село Върбица.

Марица удвои притока край Свиленград, тема от първа страница- от 265 на 452 кубически метра в секунда е нараснал притока в реката през последното денонощие.

Пак от там научаваме, че От утре пътищата като стъкло – според Новинар юг най-опасно ще е в четвъртък, тогава се очаква минимални температури от минус 5 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button