Преса

Преглед на печата – 15 февруари

ПресаТатарево на доктор в магазина-пише във водещо заглавие Новинар юг. Фелдшер от Караманци преглежда по масите в селото  на Нелялка Керанова.

Челна тема на вестника – Цветан Цветанов: И Хасково в пипалата на октопода. Темата е обобщение на посещението на вътрешния министър в Хасковска област през почивните дни.

Арда залива Гърция – тема също от първа страница. Река Арда вдигна застрашително нивото си и заля крайбрежните ниви след падналите обилни валежи в региона.

Българо – гръцки молебен за ГКПП
– тема от втора страница на Новинар. В царството божие и в ЕС граници няма, прогласи в Ивайловград Пловдивския митрополит Николай по време на тържествата на града.

Магистрати крият имущество – темата е челна за другия хасковски всекидневник „Хасковска Марица“. Областният управител забравя 19,7 декара наследствени ниви.

Водеща тема на вестника – Яне Янев вкара хасковски депутат в контрабадни канали. Вероятно има предвид мен, но думите му са несъстоятелни, твърди местния депутат от ГЕРБ Иван Петров.

Язовир Ивайловград прелива, информира също от първа страница „Хасковска Марица“. Четвърти ден стотици кубически метри вода се изливат в река Арда, за да навлязат в гръцка територия.

Пускат газ в община Свиленград
– тема от втора страница. Административната сграда на общината бе свързана с новоизграждащата се газоразпределителна мрежа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button