Преса

Преглед на печата – 11 март

Преса„Фирмите- нагъзени. От страх“– това е водещата тема за „Новинар юг“ днес. Няма дружества, които да са работили с държавата и да нямат да вземат пари от нея, изригна лидерът на КНСБ Желязко Христов, пише вестникът.

Още заглавия от първа страница: „Ченге в трафик на отвлечени деца“- четете на стр. 3, „Райме от Силен оцелява с 33 лв.“– пренос към стр. 6,

„Крадци финтират МВР през клозет“– за проверката в РПУ-Харманли по този повод четете на стр. 3 в „Новинар юг“ днес.

„ТИР с 12 тона копър се пося в двор“– снимка на първа страница е отправка към материала на стр. 3.

„НАП отмени гилотината“– една добра новина от първа страница на „Новинар юг“ днес.

„2800 лева за лекар в Свиленград“– заглавие също от първа страница с пренос на втора.

„Напоителни системи“ без заплати от 2 месеца“ е водещото заглавие там.

„И сестрите скачат на Бойко“- тема от втора страница на „Новинар юг“ днес. Останалите акценти: „ВиК затапи 67 длъжници“ и „Обновяват паркове и градини с 987 бона“.

„И най-скапаната винпромска ракия е по-добра от домашната“– това казва химикът Владислав Ташков в интервю за „Новинар юг“, което може да прочетете на стр. 4.

„Касата няма да фалира, някой дезинформира лекарите“, твърди в интервю на стр. 7 в „Новинар юг“ днес депутатът от ГЕРБ д-р Пламен Цеков.

„КНСБ кани „Галаксико“ да открие феста в Баните“- акцент от последната страница на „Новинар юг“ днес.

„Ски писта фалира общината?“
– заглавие с въпросителен знак над главата на другия всекидневник- „Хасковска Марица“. Запор на сметките заплашва Стамболово заради неработещото съоръжение в Тънково; 70 000 лв. още дължи кметството на фирми, изградили обекта- темата четете на стр. 4.

„Глобяват обущаря бай Панчо заради табела“– акцент от 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Поставил без разрешение знак за паркиране пред ателието си.

„Рецидивисти избягаха от полицията в Харманли“
– пише от първа страница и „Хасковска Марица“ за започналата по този повод в полицейското управление там проверка, която разпореди директорът на ОДП-Хасково Петьо Петров.

„Двойна такса смет в Ивайловград“– още едно заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“.

За втора страница водеща тема е: „В „Тролейбусен транспорт“ без заплати от ноември“. Държавата да плаща кредитите при двама безработни в семейство, иска КНСБ.

„Проверяват чисти ли са реките“, „25 000 лв. от отпадъци събра екоинспекция“, „Рокади в община Свиленград“, „Ветеринарите с нови договори“ и „Мъж на съд за убийството на майка си“– заглавията от втора страница на „Хасковска Марица“ днес.

Пред вестника кметът на Хасково Георги Иванов признава: „Бедствието бе провокация към институциите“.

Водещата тема за стр. 3: „Кушлев иска 433 178 лв. от осъден митничар“. Искат конфискация на имотите на Михаил Янков в Свиленград и Любимец, пише „Хасковска Марица“.

На стр. „Блясък“ вестникът публикува интервю с певицата Луна, която изповядва: „Руса съм. Това е универсалната марка на секса“.

От последната си страница днес „Хасковска Марица“ съобщава: „Любимец и Свиленград във футболна интернет война“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button