Преса

Преглед на печата – 15 март

ПресаБМВ фучи с 200 км край спирка – водеща тема за Новинар юг тази сутрин.Клипчето с безумното каране по пътя Хасково-Димитровград, заснето с мобилен телефон и гледано поне 6500 пъти.

Пускат 50 мегават „зелен“ ток– софийска компания обявила втори етап от проект за изграждане на фотоволтаичен парк.

Пиян си запали къщата, загина – инцидентът се разиграл в събота, предполага се че младият мъж е заспал с цигара в ръка.

Димитровград няма да съди Божидар Димитров – темата е челна за Новинар юг и продължава на страница 6-та.

Двама от Езиковата с пълна стипендия в Англия – десетокласници спечелиха пълни стипендии за едногодишно следване в английски колеж, които могат да изберат по желание.

Челно заглавие за другия вестник „Хасковска Марица“ – „Противоречива практика“ скара две съдилища – административните магистрати прилагат двоен стандарт, сочи анализ на Районен съд.

Депутатът Иво Димов подкара „Мердецес“ за 50 000 лв.– тема също от първа страница на вестника, герберът взема новото возило на лизинг,пробва го с двумесечен тест кар.

Гимназията по дървообработване с игрище от Бербатов – футболно игрище по проект на фондацията на известният футболист правят в хасковското училище.

Откриват археологическа експозиция – уникални находки от разкопки в община Димитровград ще бъдат разположени в новата зала „Археология“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button