Преса

Преглед на печата – 17 март

ПресаРазкатанчват Ерол  – челно заглавие за Новинар юг тази сутрин, държавата влезе в автоморгата на Емил Христов и видя очевидното – незаконна е от съществуването си.

Водещо заглавие за вестника – Банките я закъсаха за кадри – от началото на месеца шест клона обявиха свободни места за служители.

Татяна Димитрова напусна общината – зам.кмета е освободена от поста със заповед на градоначалника Георги Иванов. Това е станало по нейна молба, е научил вестника. Димитрова е изтъкнала лични мотиви за напускането.

Паникьосан шофьор насмете инвалиди – инцидентът е станал до блок 1 в кв. Бадема в Хасково, пострадал е възрастния шофьор Никола Узунов.

Ивайловград остана без спешно – тема също от първа страница. Месец след като бе разкрит, спешния кабинет в Ивайловград спря работа. Причината е липса на лекари.

Воайор снима дама в тоалетната на съда – с това челно заглавие излиза днес Хасковска Марица. Млад мъж с фотокамера задържан след инцидента, полицията го пуска.

Хасковлия плаща чужд ток, домът му на тъмно – водеща тема за този всекидневник. Заради касиерска грешка два месеца Стефан Василев погасява сметки на непознати.

Искат 72 000 лв. от проф. Цветков – такъв съдебен иск ще заведе съветническата група „Консенсус“ от димитровградкия общински съвет срещу професора, който използва обидни квалификации за града по време на предаването „ Събитието на 20 век“ по БНТ.

И този вестник информира за напускането на единия от заместник-кметовете. Татяна Димитрова аут от общината -напусна по свое желание, изненадан съм, заяви Георги Иванов.

Стягат „Родопска сватба“ в музея. Това е гостуваща изложба  от Пазарджик, която ще бъде открита в четвъртък в Регионалния исторически музей.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button