Преса

Преглед на печата – 29 март

Преса„Арестуват сина на политика Георги Майоров“, съобщава на водещата си страница новият брой на „Хасковска Марица“ днес. Към заглавието има и две подзаглавия: „Митко Георгиев закопчан за 3-ти път, пуска жалба в прокуратурата“ и „Това е поръчка срещу мен от София, твърди бащата“.

„Съветниците си спасиха заплатите от кризата“, е другото чело от първа страница. Срещу 3,4 млн. лв. продават паркинга зад комплекс „21 век“, допълва изданието.

„Похвалиха областния за Капитан Андреево“
, е друга от дописките от челната страница на вестника. Висока оценка за поддръжката на ГКПП Капитан Андреево получи областната администрация, става ясно от доклада на комисия на ЕС, която извърши окончателната проверка на пункта за готовността му за работа.

„Окръжният съд се отчете“
, пише още „Марица“ в новия си брой. 1763 дела са образувани във ведомството през миналата година, сочи отчетът на съда. 1822 са приключените дела.

„11 лв. за кило агнешко, фурните не смогват“, четем още в броя. По толкова върви агнешкото в хасковските магазини в навечерието на Великден. Агнешкият дроб – комплект, се продава на цена 8 лв.

„На Великден вдигат бариерата при Славеево“, е информацията с адрес Ивайловград. На Светли понеделник, 5 април, границата при ивайловградското село Славеево отново ще бъде отворена.

„Протестират срещу опасен мост на Марица“, заглавието е водеща за втора страница. НАПИ да даде пари за ремонт, иска коалиция „Да“.

„75 химици на национална олимпиада“, дописка с адрес Димитровград. Толкова ученици от страната се събраха в Димитровград за Националната олимпиада по химия и опазване на околната среда.

„Глобите на хасковлии – в интернет“, пише във водещото си заглавие другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. При санкция за неправилно спиране ще лепят стикер. От 8500 фиша за миналата година 4300 не са платени.

„Шестима съдят прокуратурата“, е водещата информация на трета страница. 4 от делата решени на първа инстанция, двама вземат 50 бона обезщетения.

„НАП порязва 2000 шефове с по 200 лв.“, четем още на новинарските страници. Близо 2000 фирми не са подали годишните си декларации за облагане с корпоративен данък. Последният срок е до края на месеца.

„В и К“ затапи 5 къщи и 3 блока на длъжници“, „Спират детските на 157 семейства“, „Внуци малтретират бабите си“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button