Преса

Преглед на печата – 31 март

ПресаСарая на Аталай не е на Аталай – водеща тема за Новинар юг днес. Според държавното обвинение няма нередности около комплекса в Текето.

Свински грип катурна Нанев– тема от първа страница за оставката на здравния министър подадена вчера.

Съдят астролога Лещански – темата е от трета страница на Новинар. Прокуратурата е внесла в съда обвинителния акт.

19-годишната Рабие иска да нарами чифте – тема от първа страница за единствената жена, която иска да става ловджийка.

Хасково и Харманли си разменят прокурорите – тема от първа страница на Хасковска Марица днес. 294 пъти обвинителите искали специални разузнавателни средства през миналата година.

Болните от морбили станаха 1000 – тема също от страница първа. Трета партида с извънредни ваксини чакаме в Хасково, информират от РИОКОЗ.

ГЕРБ с рокада в здравеопазването
– Соня Димитрова смени Владимир Гончев в Регионалния център по здравеопазване. Новата шефка е била представена пред колектива от областния управител Румен Данев.

Джебчии излизат на великденски „пазар“ – Крадци отмъкват портфейлите на хора по магазините, вечер обикалят по селата за животни, това са разказали пред вестника потърпевши. От полицията съветват – внимавайте по празниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button