Преса

Преглед на печата – 8 април

ПресаЖена от Минерални бани :Изгониха внучето ми от Инфекциозно – водещо заглавие на Хасковска Марица. Ирина Младенова от Минерални бани се оплакала пред вестника за проблем в Инфекциозно отделение. Внучето и било изписано без да е излекувано. Бебето се води изписано, отговарят лекарите.

18 хасковлии обявиха заеми над 40 000 лв.– също тема от първа страница. Посочването на заеми в годишните данъчни декларации вече е задължително напомнят от НАП.

Счетоводител на разследван бизнесмен се обеси – бащата на две деца Иван Тодоров оставил предсмъртно писмо, пише от първа страница Хасковска Марица.

Топархеолог скочи депото в Ябълково – кощунство е да се гради сметище в Ябълково, така боклукът ще се складира до най-старото неолитно жилище в Югоизточна Европа, казва археологът Красимир Лещаков.

Преди 90 века: бира и миди на корем – водеща тема на Новинар юг. Древните край Ябълково ги мързяло да ходят на лов, хапвали крехко агнешко и свинско.

Паспортите от София с куриер – темата е от първа страница и продължава на трета. За сметка на известна фирма вчера в Хасково са пратили 12 международни паспорта и 10 лични карти.

6 самосвала пясък = плажен волейбол на Кенана.- атрактивната тема е от първа страница. Според материала ще превърнат Кенана в първото игрище по плажен волейбол в Хасково.

Свиленград: Ремонт на пътя за Турция, до 2 месеца – трупове. За това настоява кметът на Свиленград Георги Манолов. Той е изпратил сигнално писмо до регионалния министър Росен Плевнелиев с такова искане и чака отговор дали ще има цялостен ремонт на пътя за турската граница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button