Преса

Преглед на печата – 9 април

ImageНовинар Юг – Японци смениха 14 крушки и сдадоха Александрово – Представителите на строителната фирма приключиха вчера едномесечния оглед в Александрово, а поводът за инспекцията и отстраняването на дребни дефекти бе изтичането на едногодишната гаранция, дадена от японските строители. Поддръжката на центъра за тракийско изкуство вече се поема от регионалния исторически музей. 

Доживотен за серийния убиец Момата – информира в друга дописка вестникът. Без право на замяна и четвърт милион кръвнина, произнесе се съдът. Килърът: Искам в лудница.

Съпруг кла жена си заради развод – 31-годишната Вера Колева е била наръгана с нож в корема и е извадила голям късмет, че не са засегнати вътрешните й органи. Тя е категорична, че няма да оттегли иска си развод.

200 фелдшери на протест за статута си, четем в друга публикация. – От понеделник здравните служители ще изразяват недоволство по работните си места с тъмносини ленти с надпис „Да спасим професията фелдшер“. Сега сме 2/3 лекари и 1/3 мед. сестри, работим в нелегалност казват фелдшерите.

Затвор до живот. Сериен убиец разчиства сметки от предишно прераждане – това е челното заглавие в Хасковска Марица. Става въпрос за Недялко Димитров-Момата, осъден за двойното убийство в Димитровград. Четвърт милион лева кръвнина искат от Момата роднини и жертви. Петорният килър поиска след 20 години да излезе на свобода.

Диджей стана шеф на ДАА – четем в друга публикация. Антон Ставрев, по известен като Dj Toni, пое управлението на автомобилната администрация. Досега той е работил като инспектор там и поема управлението временно.

53-годишен мъж пленник във ферма край Въгларово – четем в друга публикация. Психично болният Сеид Бекир бил държан насила от семейство земеделци. Близо 6 месеца той живеел в полуразрушена колиба, давали му храна колкото да не умре и живеел в постоянен страх. Съвместно с полицията близките му успяват да го вземат от фермата, срещу чийто собственик е подадена жалба.

Сред другите заглавия във вестника – Гимназист без книжка се потроши с мотор, Съпруг наръга жена си заради развод, Бавят безплатни ваксини, майките в паника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
галина
галина
09.04.2010 10:17 10:17

трябва да помогнем на гого кой с колкото може той заслужава

Back to top button