Преса

Преглед на печата – 22 април

ПресаШестокласник пребит заради чат – водещо заглавие на Новинар юг тази сутрин.Четирима от „Смирненски“ набедили момче от Спортното, че е писало обиди от тяхно име.

Сталево блокира автобусите на БДЖ -също заглавие от първа страница, става ясно, че жителите на димитровградското село днес излизат отново на протест, за да спрат автобусите на БДЖ, тъй като в проекта на железниците не е предвиден надлез.

Хасковско жлътва – рапицата утроена – земеделската тема е също от първа страница. Три пъти повече са площите засети с рапица тази година, производители чакат 70 лв. на килограм.

1500 заглавия с 20% отстъпка на Главната – така Новинар юг представя информация за щандовете на различни издателства, които вече са разположени в центъра на Хасково заради празниците“Южна пролет“.

Майка се жалва от насилие в детска градина– челно заглавие за другият всекидневник от региона -Хасковска Марица.Малчугани стават жертва на неуредени отношения между възрастните, според материала.

3 години затвор за син, удушил майка си – толкава е присъдата над 29-годишния Георги Бойчев от Димитровград, осъден за убийството на майка си.

И още една подобна тема от първа страница на Хасковска Марица – 11 – годишна бяга от вкъщи заради побой – детето е в неизвестност от два дни, избягало от дома си заради побой от бащата.

Улица скочи срещу половин глоби
– темата отново е от първа страница на вестника. Колите на платното пречат на трафика от тежки камиони,твърдят от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mimi
mimi
23.04.2010 16:59 16:59

xax Шестокласник пре*ит заради чат tva stana o6te v ponedelnik na golqmoto

Back to top button