Преса

Преглед на печата – 7 юни

Преса„Хасковска Марица“: „Баба преобърна 40-годишно Жигули„. Параскева Георгиева заспала на волана, карала бавно.

„Рокери прегазиха Ямача“, е другото чело от първа страница. Мотористите развалиха петъчната разходка на десетки хора, е допълнението в заглавието.

На водещата си страница вестникът цитира отец Боян Саръев, който казва: „Църквата да канонизира убитите деца“. Отецът настоява зверски убитите  от турски башибозук през 1913 година деца на тракийски бежанци да бъдат канонизирани от Православната църква.

„Хлябът поевтиня с 30 стотинки“, пише още „Марица“ на водещата си страница. От събота най-масовият хляб в областта вече се продава на 60 стотинки.

„Маестро Захариев написа песен по „Арменци“, също дописка от челната страница на вестника. Диригентът Красимир Захариев посветил своята нова песен „Арменци“ на владиката на арменците в Гърция Хорен Дограмджан.

На втора страница „Марица“ цитира депутата от ГЕРБ Делян Добрев: „Глоби, ако ни оставят повече от 8 часа без ток“, казва Добрев и допълва, че новите промени в закона предвиждат люти санкции за ел.дружествата.

„Няма психоза от скакалци сред земеделците“, също едно от добрите заглавия в броя. Хората в региона са спокойни за продукцията си, а най-вече се боят от градушки, не и от скакалци, допълва изданието.

„Унищожиха 51 хрилни мрежи“, е заглавието от втора страница, придружено със снимка. До момента служителите на Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково са съставили 35 акта на нарушители.

„Синя зона в Хасково от днес“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Местата за паркиране в новата зона са 531, вече са отпечатани необходимите талони, които могат да се купят от касовия салон на Общината.

И едно спортно заглавие от „Новинар“: „Хасково – 2″ срещу екзекутор на ЦСКА“. Тимът на Красен Ангелов играе днес първа квалификация за влизане в трета дивизия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button