Преса

Преглед на печата – 8 юни

Преса„След затвора отказват работа“- водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Само 6 от 24 експандизчии в региона с регистрация в бюрата по труда, пише вестникът.

Над главата му днес: „Трима дезертираха от синята зона“– темата четете на стр. 2. „Наш ученик с две стипендии след „Кенгуру“- също отправка от първа към стр. 2 в „Новинар юг“ днес.

„Двете езикови и ПМГ в Топ 3 на матурите“, пише вестникът на първа страница.

„Червени черпят с уиски и череши за 10 месеца ГЕРБ“– тема от втора страница.

„Превеждат на полски за 48 кила дрога във влак“– тема от стр. 3. Делото за рекордната пратка хероин в купе по линията Истанбул-Букурещ отложено за другата седмица, пише вестникът.

На стр. 4 „Новинар юг“ днес публикува интервю с премиера Борисов: „Всички, които не съм уволнил, се ползват с подкрепата ми“.

„Григор улучи петица от матурата по английски“– водещото заглавие от стр. 5.

„Повече държава, по-малко пазар- рухва валутният борд“– темата на стр. 7.

„Меричлерка най-гласовита на „Песни и танци без граница“– водещата тема за последната страница на „Новинар юг“ днес. Шефът на журито: Свиленградският фест не прави компромис с изкуството, пише вестникът.

„8 години затвор за педофил“
– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Димитър Ангелов се гаврил с внучето на жена си, пише на стр. 3 днес вестникът.

„Медици: Температури от 37-38 градуса са най-коварни“
– водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. Майките с бебета да внимават с разходките, идат първите жеги, предупреждава вестникът. И още от темите на първа страница: „300 лв. акт за домашен любимец без намордник и каишка“ и „Химията изби рибата на матурите“.

За стр. 2 водеща тема е: „БСП: ГЕРБ се приготвя за служебна победа на местните избори“. Премиерът е нещо средно между Уго Чавес и Силвио Берлускони, заяви Петър Курумбашев, пише вестникът.

„Жалват до областния решение на ОбС в Баните“ и „Унгарски и руски десант в Димитровград“– останалите заглавия от 2 стр.

Темата на броя на стр. 4: „Коли задръстиха тротоарите, Синята зона пустее“. Глоби за хитреците компенсират очакваните слаби приходи в общинската хазна, пише вестникът.

На стр. 5 „Хасковска Марица“ публикува обзор за един противоречив сезон за местните футболни клубове: „Димитровград се върна в играта, Стамболово изпусна газта“.

„Стефан Милушев плати дълговете на „Свиленград 1921“
четете на стр. 6.

„Тангра“ с Купата на федерацията, „Галаксико“- на кмета“-
водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button