Преса

Преглед на печата – 21 юни

Преса„Разбиха нелегална фабрика за цигари“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Полицията хвана 140 кг безакцизен тютюн.

„60 фирми глобени за рушене на пътищата“, е другото чело от първа страница. От областта предупредиха собствениците на кариери за претоварени камиони.

„Искат справедлив съд за стрелеца от кв. „Орфей“, също дописка от водещата страница на вестника. Подписка за прозрачен и обективен съдебен процес събират роднините на простреляния преди седмица с въздушна пушка в главата Михаил.

„Производители: Вдигнаха изкупната цена на доматите, за да спрат протестите“, е заглавието, придружено със снимка. Ако исканията на стопаните не бъдат чути, те се заканиха да блокират международния път с няколко тона дини.

„Наказват шофьори за блокирани бобри“
, съобщава изданието. Глоба ще отнася всеки шофьор, паркирал автомобила си на разстояние, по-малко от 2 метра до контейнерите за смет.

„Разширяват дом „Марина“,
е добрата новина в броя. Шест нови места за възрастни с умствени и физическия увреждания трябва да бъдат разкрити в хасковския дом „Марина“, ако предложението бъде одобрено на заседание на Общинския съвет в петък.

„Мним лекар измами старица“, четем още на страниците на „Марица“. 81-годишна старица от Димитровград стана жертва на измамник. Мошеникът, представил се пред пенсионерката като доктор, успял да вземе от нея 8 000 лв. и златни накити.

„Мюсюлмани:: Недим Генджев вкарва радикален ислям“,
е челното заглавие от втора страница. Компрометираният бивш главен мюфтия  имал подкрепата на арабски страни, лъжел за заплатите на имамите.

„Тютюнопроизводителите в сериал“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Филмът с премии и субсидии за килограм свърши, цитира изданието заместник-земеделския министър Цветан Димитров.

„Полски внос фалира гъбари в Горски извор“
, съобщава още вестникът на втора страница. По 40 тона култивирани печурки дневно вкарва у нас Варшава, дотира ги с 2 лв. на килограм.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button