Преса

Преглед на печата – 22 юни

Преса„Допечатват „Новинар юг“, лепят го из Димитровград“– водещото заглавие за вестника в днешния му брой. Слави Бинев отправя нови заплахи, минава в нелегалност. Анонсът на „Тракия ХХІ век“ по скандалния случай ксерокопиран на пазара, пише вестникът. Статията разказва за поредния скандал, в който се забърка разследваният за отвличане братовчед и съименник на евродепутата Слави Бинев, бизнесмен от кв. Черноконево, който заплашил със саморазправа естонския търговец Олег Гаврук и баща му Александър. Цитираният във вестника свидетел Красимир Стефанов вчера внесе нова жалба срещу Бинев. „От сутринта Слави ми звъни от различни номера, отправя ми заплахи за физическа саморазправа и казва, че минава в нелегалност, разказва пред „Новинар юг“ той.

Над главата на вестника днес: снимка-отправка към стр.3 със заглавие „Абитуриент гази девойки „на шега“, едната в кома“.

И още една отправка: „НОИ опрощава 1 600 лв. на парализираната майка“. „Димитровград пуска винетка за трактори“, пише вестникът на първа страница.

Още едно заглавие там: „30-килограмов сом финтира пожарникар“– четете на стр. 6.

„Трима пробват да метнат РИО с кандидатстването“– тема от втора страница. Писали си „Среден“, а имали „Слаб“ на изпита. 1 100 молби за 1 429 места в профилираните гимназии.

„Росен гази три девойки „на шега“, една в кома“- водещо заглавие от стр. 3. Абитуриентът от Хасково искал да се закачи с момичетата, но колата му поднесла и ги насмел в гръб, разказва „Новинар юг“.

Пак на стр. 3: „Преместиха в „Пирогов“ простреляния Михаил“ и „Мариино плаши с неподчинение“. Жителите на димитровградския квартал настояват ОбС да преразгледа решението си за настаняване на 45 роми в сградата на закритото училище „Христо Ботев“.

„Червеният капитализъм погребва родолюбието“- интервю с писателя д-р Петър Константинов на стр. 4.

Стр. 5 на „Новинар юг“ днес е водещо заглавие: „Югоизтокът почва на 15 август, подготовката 45 дни по-рано“. Първи, на 1 юли, се събират футболистите на „Стамболово“, пише вестникът.

„80% от рибарите не могат да плуват, не се бъркат 50 лв. за жилетка“– темата на стр. 7, където четете интервю с шефа на водните спасители в Хасково Антон Налбантов.

„Призьорка от „Недялка Симеонова- в Есен“– водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ днес. Теодора Раева ще усъвършенства цигулковото си майсторство, таксата за семестъра- по-ниска от BG, пише вестникът.

„Харчат 400 хил. евро за нищо“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. 20% от бюджета на МИГ Ареал Свиленград отива за административно управление на екипа- темата на стр. 2.

„Общината почва конфискация на автомобили“– също акцент от първа страница на „Хасковска Марица“ днес. 30 000 лв. дължи най-големият борчлия, съобщава вестникът.

„Едва 150 домови книги в кметството“– също заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. „НАП проверява за трудови договори“ и „ГЕРБ упрекна НОИ за проблема с майките“- останалите теми от 1 стр.

Заглавията от стр. 2 днес: „50 000 лв. за детски спорт през лятото“ и „152 прегледани безплатно за туберкулоза“.

„Ченгета щурмуват дом за цигари“– водещо заглавие от 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „Изхвърлят на улицата собственици на апартаменти фантом“. Искат ни данъци за апартаменти без Акт 16, твърдят братята Делчо и Николай Янкови. 20 години собственици чакат да бъдат завършени жилищата им на ул. „Мъглиж“, разказва вестникът.

„Какво печелим, когато губим и какво губим, когато печелим?“– анализът на стр. 5 в „Хасковска Марица“.

„Боян Боев с концерт бенефис в Истанбул“– тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Маншон, Полуобувка и Мъхеста Б
Маншон, Полуобувка и Мъхеста Б
22.06.2010 16:02 16:02

Допечатват „Новинар юг“, лепят го из Димитровград“
Колко пъти една лъжа трябва да бъде изречена за да стане истина! Колко още помия трябва да се хвърли върху този човек за да приспите и успокоите гузната си съвест !!!
Твърде слаба журналистика! Чисто и просто така наречената жълта преса! Преса създаваща гръмки заглавия позовавайки се на думите и твърденията на поредното “нищо“ с прякор Франки…
Преса, лишена от чувства и оперирана от толерантност…!!! Красимир Стефанов по известен като ФРАНКИ ще бъде верую за правда!!! Жална ни майка!!!
Журналисти и такива с висящи присъди обединете се от всички страни и дерзайте, хранете дребните си души, но не ни занимавайте с недоказани твърдения…!

Back to top button