Преса

Преглед на печата – 30 юни

Преса„14 лекари на кръст“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. 10 димитровградчани лекуват Хасково, 4 от областния град- комшиите, пише вестникът.

Над главата на вестника днес: снимка-отправка към стр.2 със заглавие: „Директорка аут за удължена матура“. Това обяви шефът на РИО Иван Панайотов. Темата е водеща за втора страница. Шефката на свиленградското СОУ Веска Вангелова си тръгва заради 5-часов зрелостен изпит, оценките се анулират, пише там.

И още една отправка със снимка от първа към стр. 3: „Дявола жали 13 г. решетки за разстрел“.

„Езиковата изпитен център за ВУЗ-овете в ЕС“,
пише вестникът на първа страница с продължение към втора.

„МиГ-21 кацна в Узунджово“- също заглавие от първа страница на „Новинар юг“ днес.

„Чакат 400 кг жито от декар“– тема от втора страница. Очертава се добра реколта с изкупни цени на пшеницата между 17 и 19 ст. за килограм, цитира „Новинар юг“ зърнопроизводители.

„6 000 тона рапица се търгуват в Европа“- заглавие от 2 стр. Половината от рапицата в региона е ожъната, пише „Новинар юг“.

На 2 стр.- „Какво имат кметовете?“. В рубрика „Имотни“ вестникът пише: „Замкмет с 2 коли, кмет с ½ мотопед“.

На стр. 4- „Махала Търново има турският град Гьонен“. Българска реч се чува из двайсетина села в Северозападен Анадол, разказва днес „Новинар юг“.

На стр. 5 водеща тема е: „Кенана приютява плажния хандбал“. Националните първенства по футбол и волейбол на пясък също може да се проведат в Хасково.

„Брашно от Американската мелница, лед за бирата- от „Линде“ – на стр. 6 „Изгубеният Свиленград“.

„Живот и смърт по клинична пътека“- тема от стр. 7 на „Новинар юг“. Без промяна в модела парите никога няма да стигат, а болните ще се разболяват и умират ненавреме, пише вестникът.

„Бай Иван Чаушев мести Жълти бряг във „Форум“– водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ днес. 31 пейзажа от селото показва актьорът-художник.

„Мъж 8 дни в кома след ухапване от кърлеж“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Бронхопневмония и загуба на съзнание пращат болния в ОАРИЛ- темата на стр. 2.

„Уволниха дисциплинарно Василка Вангелова“
– също акцент от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Погнаха автошколите“ и „Лъскав джип затапи Клуба на инвалидите“– заглавия от първа страница.

Теми от стр. 2 днес: „Токът с нова цена от утре“ и „Лек трус люля региона“.

„Арестуваха грузинци на браздата“– водещо заглавие от 3 стр. Там четете също: „След котките в Нервно: Куче завъдиха в Ортопедия“.

Темата на броя на стр. 4 с адрес Свиленград: „Паркинг става логистична зона“. Преустройват базата в терминал за експорт и реекспорт на плодове и зеленчуци, разказва вестникът.

„Каско оферти като за световно“– водеща тема от стр. 5 в „Хасковска Марица“.

„Хасково става Албена през лятото“– акцент на спортната стр. 6. Останалите заглавия там: „Николай Милков- републикански шампион“, „Борците на Салим Наим спечелиха 9 медала“, „Мишо Бекяров почва в Свиленград“ и „Азис сигурен на 50% за Димитровград“.

„Голо тяло край Синеморец носи злато на Златко Латев“– заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес, където четете защо 1 и 6 са любимите числа на хасковския фотограф.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button