Преса

Преглед на печата – 5 юли

Преса„Дете изчезва от футболен турнир на кортовете“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Всичко обаче минава благополучно: „Родители, организатори и полиция намират 4-годишното момченце в зоопарка“.

„За две години БСП на Димитър Петров се стопи с 400 души“ е другото чело от първа страница с адрес Димитровград. Това става ясно от доклада на лидера на месната структура, представен на 19-ата отчетна конференция на столетницата в края на миналата седмица в бригадирския град.

„Наши работници подбиват пазара в Гърция“, пише „Марица“ на водещата си страница. Евтина работна ръка от Хасковско и Сливенско е наводнила най-близките райони на северна Гърция и нашенците сами са си подбили дневните надници, уверил сее на място репортер на вестника.

„Орфей с японски диригент в Бон“, е друга от дописките в броя. Нашият хор заминава за участие в Европейска среща на детски и младежки хорове, които ще работят заедно под диригентството на специалисти от цял свят.

„15-те милиона за Харманли увиснаха“, водещо заглавие от втора страница. Спряха плащането на парите за софийския боклук, кметът Михаил Лисков забрани депонирането му, допълва вестникът.

„В Агенцията по вписванията бачкат за по 200 лв.“, съобщава изданието. По толкова са получавали месечно част от служителите там, станало ясно на среща на директора на службата Станимир Политов с депутатката от ГЕРБ Фани Христова.

„Цветанов размаха пръст на митничарите“, дописка с адрес Свиленград. Вътрешният министър смята да отправи предложение служителите на Митница Свиленград да бъдат следени с камери, чийто сигнал, освен в Агенцията, да се предава и в Гранична полиция.

„62  процента от престъпленията в региона остават неразкрити“, информацията е чело на трета страница. Такава е статистиката на Областната дирекция на МВР в Хасково за първото полугодие на тази година.

„700 без диплома за средно“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Поскъпналите такси – другата причина за отлива от ВУЗ-овете.

„Трима наръгани в меле за девойка“, четем още на новинарските страници. 4 патрулки разкарани до „Република“ заради бой между зет и тъст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button