Преса

Преглед на печата – 16 юли

Преса„Родилното запазва  40 легла“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Новородените през първото полугодие с 65 повече от миналата година. Не Инджи и Мехмед, а Каан и Мелек проплакват в Хасково, допълва вестникът.

„ДПС узурпира цялата власт в Баните“, е другото чело от първа страница. Новото статукво в ОбС в Минерални бани доведе до смяна на всички шефове на комисии, сложиха хора на Движението, е допълнението в дописката.

„ГЕРБ прецака Харманли за боклука“, също информация от първа страница. Правителството даде пари за Раковски и Пловдив, Лисков остана с пръст в уста, също допълнение към материала.

„Черната статистика: 13 загинали, 74 ранени, 620 ПТП-та“, съобщава изданието на челната си страница. Това сочат данните на КАТ за първото полугодие на тази  година.

„Отварят границата при Славеево за Хухла и Мандрица“, дописка с адрес Ивайловград. Границата при ивайловградското село Славеево ще бъде отворена два пъти този месец. Поводът са културните празници „Мистериите на Хухла“ и българо-гръцкият форум в Мандрица.

„Дават 20 млн. лв. на Свиленград“, е челното заглавие от втора страница. Европейската комисия готова да удължи срока на финансиране на проекта за изграждане на пречиствателна станция.

„Скриха опасните добавки в Хасково“, четем още в броя. Опасните хранителни добавки, съдържащи забранени анаболни стероиди, изчезнаха от дистрибуторската мрежа в Хасково, е показала репортерска проверка на вестника.

„Каснаково на бунт за асфалт“, е заглавието също от втора страница. Димитровградското село, известно с културно-историческия си паметник „Светилището на нимфите и Афродита“, е било разкопано преди няколко години заради прекарване на канализация, която останала недовършена.

„21 класа отпаднаха за година“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Загърбват училището по бедност или заради чужбина, допълва вестникът.

„Мобилна група приема заявки за лични карти“, четем още в „Новинар“. Услугата пести време, не се оскъпява, фирмите и учрежденията трябва само да подадат молба до шефа на Областната дирекция на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button