Преса

Преглед на печата – 10 август

Преса„217 се избиват за заплата от 500 лв“, съобщава във водещо заглавие „Хасковска Марица“. Публикацията разказва за вчерашния изпит за попълване на 5-те свободни места обявени от Митница Свиленград.

„Опашки за луканка от 4,90 лв“, пише още вестникът на първа страница. Евтинията се предлага в магазин в кв.Орфей. Хората нямат илюзии, че луканката е от месо. Но както казва възрастен мъж, цитиран от изданието:“Не знаем какво сме яли последните 20 години“.

„Путин благодари на Бойко Борисов за Валентин Ангелов“ – Валентин Ангелов е началникът на свиленградската пожарна, който поведе групата български огнеборци мобилизирани да гасят пожарите край руската столица. Заедно с него с огнения ад в Подмосковието се борят още двама свиленградчани  – Иван Иванов и Георги Михов.

„Болниците решават за националния протест днес“, пише още Марица. Протестите са за орязаните със задна дата средства по клинични пътеки за лечебните заведения.

Сагата Меричлери влиза в съда. Председателят на ПК Екогласност Емил Георгиев ще бъде даден на съд за клевета от общинския съветник от ГЕРБ в Димитровград Антон Вълков.

„Хасковска адвокатка арестувана в Италия“
, темата е водеща за криминалната страница на ежедневника. 31-годишната Красимира Пожарлиева е обвинена в подпомагане на незаконна емиграция и фалшификации.

„Уволниха двама от ИАРА“, „Задигат 7 000 лв. от микробус“, „Линейка със задушаваща се баба затъна във вилна зона“, са другите заглавия от изданието днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button