Преса

Преглед на печата – 11 август

ImageТрайчо Трайков разпореди пълна проверка на „Каолин“– акцентът над главата на „Хасковска Марица“ в днешния брой отново е посветен на тази тема, която се тиражира вече повече от седмица в медиите. Министерството на икономиката се сезира по жалба на Емо Г. Синдикатите въъстанаха срещу „Екогласност“, пишат до Бойко Борисов, съобщава развитието на конфликта вестникът в подзаглавия. Повече по темата- на стр. 2. 


„ВАС остави Мидов понижен“– още едно заглавие от 1 стр. Тричленен състав на Върховния административен съд отхвърли жалбата на хасковския прокурор срещу решението на Висшия съдебен съвет, с което бе понижен за срок от 2 години заради връзките си с Красимир Георгиев, станал по-известен, като Красьо Черния. 
 
„11 фирми искат да са надзорници на 10-те милиона“– компании от Видин и Аксаково участваха в търга за строителен надзор на проекта за подобряване на парковата и архитектурна среда в Хасково, разказва от 1 стр. „Хасковска Марица“. 

„Ученици от езиковата заминават за Холандия“, „Отборът на нигерийската мафия изкушава Митко Добрев“ и „Оставиха забраната за тировете“– останалите заглавия от 1 стр. 

„Килограм истинска кайма- 7.90 лв“– тема за 2 стр. на „Хасковска Марица“ днес. „Кафенета и кръчми опустяха“, констатира вестникът. „Строителните материали поевтиняват“, „Спират приемането на заявления за личен асистент“, „Пуснаха още пари за агротехника“ и „Никой не иска автопарка на Вичо“- дописка с адес Свиленград, са останалите заглавия от 2 стр. 

Водеща тема за трета: „Пресяха до 44 бройката на кандидат-митничарите“. Препитват с интервю оцелелите след втората пресявка, пише „Хасковска Марица“. 

„Прана енергия повишава добивите до 100 процента“– агротема на стр. 4 в днешния брой. 

Стр. 5 „Стадион“ е със заглавие „Димитровград 1947“ започва сезона на възраждането“. Бригадирите сглобиха силен отбор, целят се в челото. Митко Добрев прибра всички местни футболисти, пише „Хасковска Марица“. 

„Пускат нови три клипа на Петя Кенанска“– водещата тема за последната страница в днешния брой на хасковския всекидневник.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button