Преса

Преглед на печата – 13 август

Преса„Теглили теслата и на бюджета на губернатора“– акцентът над главата в днешния брой на в. „Хасковска Марица“ с пренос към стр. 4. Парите за издръжка на областната администрация отрязани наполовина. Служителите ще пестят от ток, вода, телефон и командировъчни, пише вестникът. Мерцедесът на Румен Данев бил стар, непрекъснато се нуждаел от ремонт, разказва още „Хасковска Марица“.

„Д-р Милчев размаха пръст за рибарите с „месарски манталитет“– също акцент от първа страница. Сериозни упреци срещу любители рибари, които нарушават закона, изказа директорът на ИАРА в Хасково, който алармира, че точно тази група сега е на път да унищожи водните богатства в региона, пише „Хасковска Марица“.

„Ловджиите гърмят от събота“
– заглавие от 1 стр. От утре всички авджии ще могат да гърмят по т. нар. дребен пернат дивеч, а откриването на сезона ще бъде подобаващо отбелязано от ловни дружинки в цялата област, пише вестникът.

„Хванаха венецуелец с фалшив паспорт на границата“
и „Гришо продължава по шампионски, цели се в нов трофей“– останалите две заглавия от 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.

„Арестуваният до пазара бил освободен преди дни“– водеща тема от 2 стр. Запрян К. Спипан на 1 август с канабис и амфетамин. Тъй като обаче, имал чисто съдебно минало, бил пуснат на свобода до вчера, когато бе тръшнат на земята отново за притежание на наркотици, разказва вестникът.

„Превозвачите биха отбой- няма да протестират“
– под това заглавие „Хасковска Марица“ информира, че международният път Е-80 няма да бъде запушван днес, както предварително се смяташе, след като Националното сдружение на българските превозвачи биха отбой и заявиха, че няма да протестират срещу забраната, която спира движението на тежкотоварни камиони по републиканската пътна мрежа в петък и неделя от 15 до 20 ч.

„Тенгиз Куца подписва днес с Анталия“– водещо заглавие за спортната 3 стр. В събота хасковскатка хандбалистка лети за турския курорт.

„Свиленград хвърля всички в боя“
, „Нов повежда атаката на Стамболово“, „Хеброс взе играч на Герганин извор“, „Табаков дебютира срещу Спартак (Пд)“, „Тихомир Митев стигна до Добрич“, а „Петър Станев и Георги Делчев висят за Созопол“– темите от спортната страница в днешния брой на в. „Хасковска Марица“.

„Разделят на три лота изграждането на ЖП линията“
– тема от стр. 4.

Стр. 5 „Стадион“ в днешния брой: „Обновеният Стамболово отново се цели в челото“. 9 футболисти напуснаха тима през лятото, привлякоха една дузина млади момчета. Можем да направим дори по-силен отбор от предишния, оптимист е президентът Сербест, пише вестникът.

Стр. 6 представя Казимир Попконстантинов, откривателят на тленните останки на Св. Йоан Кръстител: „Шансът да попаднеш на светите мощи е едно на сто хиляди“.

„Мадона избира обувките пред секса“– заглавие от стр. 7. Според световната статистика- европейските с по 19 чифта.

„Милко събира пиленцата в Хасково“– новина от последната страница на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button