Преса

Преглед на печата – 17 август

Преса„Болницата се набомби с анекса на Здравната каса“ – това е челното заглавие на вестник „Хасковска Марица“ днес.  Изданието цитира думите на заместник-директорът на МБАЛ – Хасково д-р Мариян Запрянов, който признава „Предупредиха ни, че ако не го подпишем, няма да получим нищо за август“.

„Девата изпревари Кап. Петко войвода и Кенана“, съобщава още от първата си страница всекидневникът и допълва, че атрактивната статуя, вписана в книгата на Гинес, очаквано е взела връх над класическите соцреликви.

На първа страница „Хасковска Марица“ пише още: „Симеон Дянков инкогнито в Тополовград“. От дописката става ясно, че финансовият министър и съпругата му преди дни щели да докарат инфаркт на продавачка в магазин в центъра на градчето, която ги разпознала. Симеон Дянков разкрил, че обикаля страната, за да я опознае и види как живеят хората в различните краища на България.

Темата за поскъпването на хляба също присъства на страниците на местния всекидневник. От дописката става ясно, че насъщният през септември най-вероятно ще се харчи по 90 стотинки.

И още заглавия от „Хасковска Марица“ днес: „Спасиха 30 хил. пилци при пожар в Долно черковище“, „14-годишна пострада при катастрофа“, „Разбиха яйце върху кола заради паркинг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button