Преса

Преглед на печата – 19 август

Преса„Емо Г. буни Меричлери срещу „Каолин“ в полза на конкурент“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „Екогласникът допреди седмица отрича връзка с бизнесмена Георги Аврамов, днес го вади като съратник на пресконференция“ и „Ексдепутатът от СДС и после от БСП в сблъсък с добивното дружество в Девня, Георгиев прави внос на конфликта тук“.

„Хасковлия присвоява паркоместа със самоделни скоби“, е другата водеща информация от първа страница. Иван Василев си харесал места до блока, загражда ги и поставя заплашителни табели.

„Паякът вдигна 13 коли от градинките“,
е заглавието, придружено със снимка. Той обиколи всички централни кръстовища и градинки от Христо Ботев“ до Арменския парк, където оглеждаше за шофьори, паркирали в нарушение със Закона за движение по пътищата.

„Закриването на отделения – решено от Областната здравна комисия“, материал с адрес Харманли. Тази комисия е изработила здравната карта на региона и я е предоставила на министър Анна-Мария Борисова.

„Без проблеми с паспортите в Хасково“, е добрата новина в броя. Издаването на нови документи за самоличност в хасковската паспортна служба протича нормално, е установила проверка на вестника. В областния град вчера дори е нямало сериозна опашка.

„Църква – паметник на културата, се руши“, дописка с адрес Ивайловград. Близо 200-годишната църква „Свети Илия“ в града спешно се нуждае от ремонт.

„Обявяват конкурс за нов шеф на пункта?“, информация от Свиленград. Марин Иванов все още действащ началник на ГКПП – Капитан Андреево, не искат да го върнат, допълва изданието.

„Продават иззети от митницата стоки“, „Станчев сефтосва новия клуб в петък“, „ДПС с благотворителна акция“ – всичко това четете в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.08.2010 16:14 16:14

защо цялата централна част на града е опасана от синя зона , дори и пред домовете има разчертани ленти

Back to top button