Преса

Преглед на печата – 31 август

Преса„Не пипат цената на водата, засега“, е водещата тема в „Хасковска Марица“ днес. 5 години „В и К“ не плащало такси на Басейнова дирекция, затънало в борчове.

„Мед.сестра от Дом „Майка и дете“ с хепатит, държат под око групата“, също челно заглавие от първа страница. Нови 10 случая на жълтеница в областта през последната седмица, няма епидемия.

„Въпреки кризата, богат афиш за Деня на Хасково“
, е друга от дописките от челната страница. От 6-и до 11-и септември включително ще продължи празничната програма, която включва изпълнения на десетки местни ансамбли, групи и индивидуални изпълнители.

„Дискомеждучасия в СОУ „Васил Левски“, пише „Марица“. Дискомузика, ретропарчета и вървежни мелодии ще звучат през голямото междучасие в училището през новата учебна година.

Водещото заглавие от втора страница: „Губернаторът: Нека говорим за цифри, а не само за инвеститори“. Не съм против продажбата на военните имоти, но един от тях стига да покрие дълга към Общината, допълва областният Румен Данев.

„Показват печата на Контостефан“, информация с адрес Димитровград. Най-добре запазеният в света печат на византийския военачалник ще бъде показан в тамошния исторически музей днес.

„Турски хафуз гост за Рамазана“, заглавие, придружено със снимка. Сабри Илмаз изнася проповеди по време на вечерните молитви за големия мюсюлмански празник.

„Четири фирми с екоглоби през август“
, съобщава изданието на трета страница. След извършените от Регионалната екоинспекция 62 проверки, са направени 7 предписания с мерки за изпълнение.

„Павлина и Николай преподават латино в София“, четем още в броя.  Хасковските специалисти от Клуба по спортни танци „Гранд“ обаче няма да изоставят ангажиментите в родния си град.

„Арестуваха хасковлия за наркотици в Пловдив“, „Глобиха двама рибари край Симеоновград“, „Изгоря цех за кашони в Свиленград“ – всичко това четете в днешния брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button