Преса

Преглед на печата – 8 септември

Image„Палав крокодил на Кенана“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. 18-годишното влечуго от Нил дар за зоопарка от херпетолога Георги Русев.

„Отстраняват самозабравилия се гербер в Баните“, също водещо заглавие от първа страница. Иван Вълчев – низвергнат от структурите на управляващата партия до дни.

„Поети от Хасково и Крушевац готвят книга“, четем още на челната страница. Сръбският поет Любодраг Обрадович гостува вчера на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

„С трошляк и камъни пълният ропите по „Акация“, водещо заглавие от втора страница. Писна ни от аварии и дупки, поне 20 години чакаме ремонт  по улицата, жалват се живеещите там.

„ВМРО-НИЕ призова за намаляване акциза на цигарите“, съобщава изданието. Това е една от антикризисните мерки, които ще предложи ръководството на партията, цитира вестникът лидера Петко Атанасов.

„Слагат таван на тарифите на такситата“, също дописка от втора страница. Пределни цени на такситата предвиждат промените в Закона за автомобилните превози.

„Само 3 рейса Хасково – София“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Още толкова читави автобуси за 7 000 ученици в региона.

„Откриват камбанарията до края на месеца“, е информацията, придружена със снимка. Камбанен звън ще огласи Хасково днес, въпреки че постройката още не е завършена, обещава градоначалникът Георги Иванов.

На четвърта страница вестникът публикува интервю с кмета, който казва: „Важното е, че камбаните бият, не за кого“. Ще подкрепя на следващите местни избори човек, който ще продължи линията за развитие на Хасково, допълва Георги Иванов.

„ГКПП с Гърция съживява Ивайловград“, пише още „Новинар. Утре президентите на България  и Гърция Георги Първанов и Карлос Папуляс ще открият новия граничен пункт Славеево – Кипринос.

Едно спортно заглавие в броя: „300 лв. глоба за нахлулия на терена фен на „Ботев“. Бултрасът Иван Костандев се просна на терена, обезумял от радост след гола на Димитър Байрев.

„ВМРО иска оставката на статистиката“, „Бракониерски чалъми морят прелетния дивеч“, „Мним адвокат жили бабичка с 5 бона“ – всичко това – в днешния брой на“Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button