Преса

Преглед на печата – 4 октомври

Преса„С измислена завера предотвратяват трус в Общинския съвет“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Слухове пращат съветници във вилата на Златко Марчев в Жълти бряг, той си почива в Хасково, е допълнението в дописката.

„Погват кмета за хотела на сина му“, е другото чело от първа страница. Георги Иванов сключва договор за строеж върху общинска земя със себе си, пише „Марица“.

„Съдебен протокол чисти интрига в прокуратурата“, също дописка от челната страница на вестника. „Това са пълни глупости, фарс, не познавам такива черни, нито съм говорил подобни неща за колега, а след разговор с Мидов разбрах, че той не е казвал такива неща пред съда“. Това заявява окръжният прокурор Иван Ванчев по повод разпространената от национални медии информация, че е пускал слухове за колегата си Мидов, с когото се конкурираха за шефския пост.

„От 25 до 60 стотинки за килограм мерло“, съобщава още изданието. Има спекулативни цени на мерлото. Въпреки заявеното и тази година на пазара играят прекупвачи, които свалят цените, оплакват се пред вестника стопани.

„20 стоматолози от Хасково на топфорум в София“
, четем на втора страница. Нови технологии за скаринаре  на зъба и бърза изработка на фасети и коронки изучаваха 20 стоматолози от Хасково по време на най-мащабния дентален форум в Източна Европа.

„Глоби за 1600 лв. наложи РИОСВ“, информация от трета страница. 5 акта за констатирани нарушения на екологичното законодателство съставиха експертите от Регионалната екоинспекция през септември, след извършените 83 проверки.

„Брожение клати ГЕРБ“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Несъгласни с кадровите назначения на областния координатор на партията Иван Петров надигат глава.

Също на първа страница вестникът цитира кмета Георги Иванов, който казва: „Мидов е компрометиран прокурор“. „Нека, ако иска, да ме призове пред съда за клевета, там ще представя доказателства“, казва още кметът Иванов.

„Камерите вдигат с 200 лева шофьорския курс“, водещо заглавие от втора страница. Куп скъсани след „Биг брадър“ за книжка, часовете за кормуване – по норматив.

„Спипаха 60 мастербокса цигари, скрити в кюнци“, челно заглавие от трета страница. Арестуваха шестима след двумесечно разследване на Икономическа полиция.

„Бойко: Да ни е честита първата законна магистрала“, четем още на новинарските страници. 31 години след първата копка на 31 километра от магистрала „Марица“ премиерът резна лентата на прясно асфалтираната отсечка край пътен възел „Ново село“.

„Докараха 1500 бебешки ваксини“, „Социално слаби носят манджата вкъщи“, „14 000 за месец през ГКПП Ивайловград – Кипринос“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button