Преса

Преглед на печата – 8 октомври

Преса„Иван Петров в развод с Антон Иванов“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Бойко му каза да не се среща с Бисеров по кафенетата, а той бягаше да не казвам като какао. Ще има изключени, обявява пред вестника депутатът от ГЕРБ.

„Боксовата шампионка Дейзи Ланг – от Мандра до Холивуд“, е другото чело от първа страница. Първия медал трикратната световна шампионка по бокс дарява на дядо си Димитър.

„КЗК пусна проекта за 10-те милиона“, водеща информация от втора страница. Фирмите от консорциум „Хасково 2010“ започват подготвителни работи по обектите.

„Вежди дава 40 000 за Александровската гробница“, също дописка от втора страница. Министерството на културата отпуска парите за реставрация и консервация на обекта.

„17 от ромска махала с хепатит А“, е заглавието с адрес Харманли. Огнището на заразата е пламнало в махалата „Хаджиянево герме“, съобщават пред вестника от Регионалната здравна инспекция.

„Спряха крадени луксозни автомобили на границата“, пише още „Новинар“. Едно от возилата е БМВ с пренабит номер на рамата, подготвяли го за продан в арабския свят.

„Погват собственици на палати в Ставри Димитрово“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Данъчните проверяват дали имотите в митичното село отговарят на декларираните доходи.

„Средношколец вдигна хотел за милиони“, водеща информация също от първа страница. Държавното обвинение погна кмета Георги Иванов за пететажна сграда, „захапала“ от двора на пожарната, е допълнението към заглавието.

„Български пощи“ заробват регионалните вестници“
, дописка също от челната страница. Протестно писмо срещу предложения договор на регионалните вестници от „Български пощи“ изпрати вчера до президента, премиера, председателя на Народното събрание, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията и до шефа на пощите Българската асоциация на регионалните вестници.

„133 броят 36 000 стопанства за 2 месеца“
, заглавието е водещо за втора страница. Мащабното проучване е изключително трудоемко, от данните зависи подпомагането в сектора.

„Президентът реже лентата на харманлийското НДК“
, пише „Марица“. В неделя държавният глава и кметът на града Михаил Лисков ще открият сградата на новия културен дом.

„Росен Русев с ранг апелативен съдия“, „Съветници даряват пари за завършването на храм“, „Разпродажба на дрехи от 30 до 50 процента“
– всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2010 8:00 8:00

Хасково инфо не носило отговорност за коментарите, а носи ли отговорност за спазване на Етичния кодекс на медиите ? Не трябва да има цензура, но не може ли да ни заливате с какви ли не писания на едни и същи хора, които явно цял ден се чудят какво да правят, с кого да се заядат и така да се успокоят

Анонимен
Анонимен
09.10.2010 8:07 8:07

От ранни зори всички възможни медии регионални и централни, електронни и какви ли не бълват какво ли не. Месят се вече във всичко, чак до това коя жена е бременна и трябва ли да е, кой с кого спи и не спи, кой къде ходил и какво правил. Интересува ли ни например от днешните новини какъв стълб изгорял някъде си.Има и ЕВН и пожарна, да си го опрят. Това ли важна хасковска новина. И стига с хотела на кмета, ще се провери и ще си установи има ли нарушения или не. Оставете кмета да работи.Все пак ако не беше той градът нямаше да е това което е сега. Искате ли да Ви разкажа какво беше някога ? И още неща хубави за града могат , трябва и ще се направят. Това е нашия град.
Стига и вече сте се занимавали с прок*рора Мидов. Защо не търсите хубавото което е направил? Имам чувство че съобщавате само тези новини, които ще настроят хората един срещу друг.Без това сме всички тъжни, неудовлетворени и разявери от какво ли не, защо ни нахъсвате като на състезания за кучета,уж дърпащи се от стопаните, а всъщност насъсквайки се не само да се зъбят едно срещу друго, но и да се хапят и ако може да се унищожат взаимно.

Back to top button