Преса

Преглед на печата – 13 октомври

Преса„Строителните фирми се свиха със 17“– водещото заглавие днес за „Новинар юг“. Над главата днес: снимка-отправка към стр.3 със заглавие: „Румен Козела си купил цяло село срещу Ставри Димитрово“.

Още акценти от 1 стр.: „Асфалтират за 2 млн. в Димитровград“, „Идакиев снима филм за храма в Узунджово“ и „Дете от дом „Златаров“ с хепатит.

„Тубдиспансерът разкрачен между болница и отделение“
– водещата тема от 2 стр. днес.

„Контузия спира Диа за купата на Кремъл?„- акцент от спортната 5 стр.

Интервю с екстреньора на ФК „Стамболово“ Левент Аврамов четете на стр. 6. Трябваше да си тръгна от Стамболово още през юни, казва пред вестника Аврамов.

„Ставри Димитрово- пита с мед за сърничките“– тема и на стр. 7

„Най-старата книга в Хасково закръгли 130 г.“ научаваме от последната стр. на вестника днес

„Кметът на Димитровград провяла стратегически за България обекти“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 5, посветена изцяло на тази тема.

Останалите заглавия от първа страница: „Наказват директорката на „Косе Босе“, „Ученик с мозъчно сътресение след пердах в междучасие“ и „18-километрови опашки на Капитан Андреево“.

 „На „Патриарх Евтимий“ се прибират с паяк“– водещата тема от 2 стр. „Човекът-атлас прави филм за църквата в Узунджово“ пише и „Хасковска Марица“.

На 3 стр.: „Прокуратурата подхвана незаконни кариери за гнайс“.

Темата на броя: „Пенсионери: Социално изключени сме.“

„Стадионите в региона- лицензирани“
– тема от спортната стр. 6.

„Аве Мария“ за юбилей на Младежкия център“– водещата тема от последната страница на вестника днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button