Преса

Преглед на печата – 4 ноември

Преса„Кеворкян жали скобата“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. (Става дума за общопрактикуващия лекар д-р Онник Кеворкян). Докторът се е заканил вчера да жали в Административния съд таксата от 18 лв., която е заплатил за поставената му скоба в Синята зона.

„Прибират 31 сирачета в 9 центъра“, дописка също от челната страница на вестника. От началото на 2011-а година започва изграждане на специализирани центрове за децата, лишени от родителски грижи, цитира изданието главния експерт в Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ Стефан Манахилов.

„Акция „Светлина“ прати трима в ареста за дрога“, четем още на първа страница. Вадят марихуана от седалка на лек автомобил, намират още в мазе на улица „Мадара“.

„Дарданелски трус буди рано вчера“, заглавието е водещо за втора страница. В подзаглавието вестникът цитира шефа на Геофизичния институт Николай Милошев, който казва: Турският и сръбският земетръс са неприятно съвпадение.

„Александрово работи вече само по светло“, четем също на втора страница. Музеят на тракийското изкуство в Александрово сменя работното си време през зимата. Той вече ще отваря врати още в 8 сутринта, но ще затваря в 16 часа.

„200 бона в болницата, останалите – до Коледа“, пише още „Новинар“. 200-те хиляди лева са пари, които МБАЛ чака вече няколко месеца за извършените прегледи в ОАРИЛ, хемодиализата и ТЕЛК в тримесечието юли – септември.

„Прокуратурата решава бъдещето на Анна Джурова“, четем на първа страница на другия местен всекидневник „Хасковска Марица“. В случай че при проверката прокуратурата установи нарушения в сектор Хасково на ДНСК, ще предприемем съответните действия, цитира изданието Тоня Радевска от пресцентъра на строителния надзор.

„Хвостохранилището в Маджарово тече“, също дописка от водещата страница. Състоянието на обектите, в които се съхраняват потенциално опасни химични вещества, е трагично, е заявено вчера на заседание в областната администрация.

„Министър Томислав Дончев представя европрограмите в Хасково“, съобщава изданието. Министърът по управление на средствата от Европейския съюз ще представи информация за политиката на правителството в областта на европейските фондове в Хасково утре.

„Емо Георгиев устройва преврат в читалище“, заглавието е челно за втора страница. Връщат с подписка секретаря Дора Михайлова, председателят на настоятелството оспорва извънредното събрание.

„Обвинена в контрабанда полякиня припада в съда“, водеща информация от трета страница. Анна Скалетска и Здислав Марчиняк пробваха да прекарат цигари за над 1 млн. лв.

„Приеха стратегия за социални услуги“, „Гимназисти организират благотворителен базар за Ирина Мишонова“, „Младежки джазфест в Димитровград“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button