Преса

Преглед на печата – 8 ноември

Преса„За 3 месеца- едно направление“– това е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. На толкова могат да разчитат болните в Хасковско при сегашната система на разпределение, пише вестникът.

Над главата- снимка с отправка към стр. 4: „Началник Малева бори престъпността с твърда ръка в кадифена ръкавица“.

„Работник отблъсна с лопата гангстери“– също отправка от 1 стр. към стр. 3.

„Чакат Бербатов в Хасково днес“– още едно заглавие от 1 стр.

„Ауди“ пламна в движение до РПУ-Димитровград“ – водеща тема от 2 стр. „Неузаконени от „Орфей-3″ скочиха срещу безводието“, пише още на стр. 2

„Доживотна килия за килъра Азиз“– заглавие от трета страница.

За единствената жена полицейски шеф в региона- началникът на управлението в Симеоновград Цонка Малева разказва „Новинар юг“ на стр. 4.

„Казусът „Хасково-2″ пред ВАС“– акцент от спортната стр. 5. Местният административен съд отмени решението на ОбС стадионът да се предостави на клуба на Митко Ламбов, припомня в подзаглавие „Новинар юг“.

„Как културно бихме австрийците“– футболна тема с много снимки на фолиото в „Новинар юг“.

„Николай отново на върха в турския „Дансинг старс“– водещата тема от последната страница.

За другият всекидневник „Хасковска Марица“ акцентът днес е: „Общината затри спорта, сега ще го спасява“. Темата четете на стр. 5.

„Гимназисти учат втора година в бараки“
– водещо заглавие от 1 стр. 2 млн. лв. търси СОУ „Христо Ботев“-Ивайловград за градеж на пропадащо крило, пише вестникът.

„Смениха хората на Марашев на митницата“– още едно заглавие от 1 стр.

„Дават на прокурор отказа за административни услуги“– водещата тема за 2 стр. Незаконно е да се връщат граждани със задължения към общината, решил още преди 3 г. съдът, пише „Хасковска Марица“.

„Курбан за Архангеловден в гръцката църква“, „Дневен център за деца празнува“ и „Сладкиши от кулинарна изложба за децата от Дом „Асен Златаров“– темите на стр. 2.

„Биха шута на шефката на бежанския център“
– водещо заглавие от 3 стр.

„Едва 8.3% от средствата по оперативните програми са платени“
– темата на стр. 4.

„ХасковоІІ ще зимува на върха“– акцент от спортната стр. 5

„Дия редом до секссимвол и екс № 1“– заглавие от последната страница. Хасковската тенисистка игра в тандем с Карлос Моя, разказва „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button