Преса

Преглед на печата – 15 ноември

Преса„Продават свободно 31 дроги“, пише във водещото си заглавие днешния брой на „Новинар Юг“. Най-популярни на пазара в Хасковско са синтетичните наркотици и марихуаната.

„Защитен свидетел в съда срещу хасковски депутат“, е другото чело от първа страница. Внесоха обвинителен акт срещу екссоциалната министърка Емилия Масларова за присвояване на 11 млн. лв.

„Мъри избяга от юбилея на Спортното“, четем още на водещата страница. Вицеолимпийските шампиони Ваня Дерменджиева и Живко Вангелов бяха сред наградените за 40-годишнината на школото.

„4 млн. по-малко в МБАЛ – Хасково“, дописка също от челната страница на вестника. С толкова по-малко щяла да получи болницата в сравнение с миналата година. Прогнозата е на регионалния секретар на КТ „Подкрепа“ и шеф на Спешното отделение д-р Димитър Кючуков.

„ОбС – Ивайловград защитава Ставри Димитрово с декларация“, водеща информация на втора страница. Кметът Стефан Танев с писмо до министър Плевнелиев за концесиите за добив на гнайс в Общината.

„Фалшива тревога спеши горски“, пише още „Новинар“. Две каруци със съчки вдигнаха полицаи и горски инспектори на крак в края на миналата седмица.

„В Хасково заплатите най-ниски“
, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. 469 лв. е средното месечно възнаграждение, заетите в Енергото го надуват.

„30 деца и над 7000 възрастни с диабет“, съобщава изданието. Това сочи статистиката за Хасковска област.

„Две венчавки на Коледни Заговезни“, също дописка от първа страница. Едната двойка се врече във вярност пред Бога в църквата „Свети Димитър“ снощи, а другата предпочете дневен ритуал в най-големия храм „Света Богородица“.

„10 000 лв. гаранция за убиец на полицай“, четем на трета страница. Турският шофьор, който блъсна и уби граничния полицай Ангел Андреев преди седмица, вече е на свобода.

Едно спортно заглавие в броя: „Здравко Сарафимов с бронз от Световното в ЮАР“. Няколко кила не стигнаха на хасковлията на стане трети в генералното класиране.

„Разпродават имущество на фирма в несъстоятелност, „Бащи се биха заради детска кражба“, „Спряха контрабандни авточасти“
– всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button