Преса

Преглед на печата – 9 декември

Преса„Себахтин сдаде сесийното ДПС“– водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Сформирането на новото мнозинство в ОбС-Хасково доведе до първата смяна на председател на група, пише вестникът.

Над главата- снимка с отправка към стр. 4, където „Новинар юг“ пише: „СРС с елементи на разсъждения по скандално дело с двойно хасковска връзка“. „В България всеки ден е 1 април“– акцент над главата на „Новинар юг“.

„Секса обра магазин, за да го върнат в пандиза“
– също тема над главата с отправка към стр. 3. „Пращаме танкове от студената война в Третия свят“- още едно заглавие от 1 стр.

„50 строителни фирми- замразени“– водеща тема за 2 стр. „Рекордни 687 бона в болницата“- също заглавие от 2 стр. С парите МБАЛ-Хасково дава заплати, брои за медикаменти и покрива част от борчовете, пише „Новинар юг“.“Плащат за октомври на фармацевтите“ и „Хасковско внесе 120 млн. лв. в бюджета“- теми от 2 стр.

„Тенисист или трибоец спортист № 1 на 2010-а“ – водеща тема за спортната стр. 5. Церемонията по определянето на хасковските Топ 10 ще бъде на 29 декември, пише „Новинар юг“.

„Маслиново оцелява с кладенци“– на стр. 7 „Новинар юг“ пише за последното хасковско село в посока Кърджали, което няма вода за пиене, но дава на Книжовник за поливане.

„Красавици от Спортното напират за лице на Сливен“
– водещо заглавие от последната страница на „Новинар юг“.

За другия всекидневник „Хасковска Марица“ акцентът над главата днес: „Джона и тъщата на кмета се нагушват от църковни имоти“. Темата четете на стр. 5.

„Хасковлия роден в три дни на две места“– водещо заглавие от 1 стр. Сменят ЕГН на Тодор Делчев, документи сочат, че е проплакал преди 62 г. ту в Гарваново, ту в Хасково, пояснява в подзаглавие вестникът.

„Закриват Зоопарка в Димитровград“ и „4 млн. лв. по-малко в хазната“– останалите заглавия от 1 стр.

„Три средищни училища по-малко в областта“– акцент от 2 стр. Останалите теми там: „Михаил Лисков- шеф на сдружението за боклука“, „Анти СПИН програма в строителната гимназия“, „Учат земеделци как да усвояват пари от ЕС“ и „Соцтанкове поемат към чужбина“.

„7 кг хероин задържаха на „Капитан Андреево“– водеща тема за стр. 3. „Само трима жалят заповеди във „веселото село“- също заглавие от 3 страница.

„Снегът иде, в Хасково не се знае кой ще чисти“– темата на броя на стр. 4. В останалите общини фирмите вече са ясни, изненади в избора няма, пише „Хасковска Марица“.

„Дискутираха „Спортист на Хасково за 2010-а“– водеща тема за спортната стр. 6.

„Стискаме палци на Роси в „Байландо“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. Хасковлийката с увреден слух се бори за мечтата си на финала тази вечер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button