Преса

Преглед на печата – 10 декември

Преса„Градската градина с амфитеатър“, пише днес „Новинар Юг“. Първата копка но обновяването й направиха вчера работници от фирмата-изпълнител.

„В РИОКОЗ треперят от метла“, е заглавието, придружено със снимка. Мълвата за предстоящите съкращения била сред най-обсъжданите в коридорите на инспекцията, разкриват пред вестника инспектори, пожелали анонимност.

„ГЕРБ пожела юздата в ОбС“, е водещият материал от втора страница. Антон Иванов настоя за пълен контрол над общинската тръжна комисия, е допълнението към заглавието.

„Предлагат 6-има теляци за банята в „Република“, четем още на новинарските страници. Да отворят градската баня в квартал „Република“, предлага в докладна записка градоначалникът Георги Иванов.

„Пускат и паяка срещу снега“
, дописка с адрес Димитровград. Шестте фирми, ангажирани с почистването в общината, са готови да се справят  със снеговалежа, който според синоптиците ще обхване страната от днес, допълва вестникът.

„Хванаха контрабандни хамбургери с цигари“, съобщава изданието. Свиленградчанин купил хлебчетата в Одрин, махнал им средата и скрил под кората кутиите с папироси.

„Полицай от „паяка“ вади рамо на шофьор“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „Въргалът заформен след свада за репатриран автомобил“ и „Съдът прекратява бързото производство, иска запис от камерите“.

„Кметът изкушава Златко Мирчев с имоти, пробва опозицията“
, е другото чело от първа страница. Да получи атрактивна собственост срещу дълг или да запази новото мнозинство, е дилемата пред съветника.

„10 фирми санкционирани от НАП, скатавали осигуровки“,
пише „Марица“ на водещата си страница. Нередностите са открити при общо 575 оперативни проверки от началото на годината досега.

„Четирима минаха първото сито за митницата“, четем още в броя. Валентин Велков, Любомир Терзиев, Тодор Караиванов и Христо Русев са били допуснати до втория етап на конкурса за началник на Митница – Свиленград.

„Доброволци рисуваха с деца от „Надежда“, друга от дописките в днешното издание. Децата, лишени от родителски грижи, получиха подаръци за празниците – плюшени играчки и коледна украса.

„13 в областта с фалшиви дипломи“
, заглавието е водещо за трета страница. Документите за основно образование най-търсени, допълва още „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button