Преса

Преглед на печата – 14 декември

Преса„Хаос със снегопочистването, спешават „Екопрогрес“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Конкурсът за изпълнител по Коледа, парите двойно повече от лани, е допълнението в материала.

„Лакоми и облечени във власт хора убиват спорта в Хасково“ , е другото чело от първа страница. Гаврата на местните политици датира още от зората на демокрацията, пише в подзаглавието на статията.

„Татарево се спасява с байпас, Меричлери остава на водоноски“, пише още „Марица“ на водещата си страница. 30.4 мг/л арсен в минералния извор, йо-йо стойности в двата кладенеца.

„Събарят 41 незаконни постройки в Хасковско“, дописката е челна за втора страница. Жилищни сграда, стопански постройки, тоалетни и гаражи с влезли в сила заповеди за премахване.

„Спор за череши оставя старица инвалид“, водещ материал от трета страница. В подзаглавието е цитирана 84-годишната Петка Даскалова от Хасково, която споделя: 6 години живея в страх, Шерафет едва не ме уби.

„Червените ревнаха зад уволнен кадър“, дописка с адрес Свиленград. Според месните социалисти, зад уволнението на началника на Бюрото по труда в града Северина Методиева стои ГЕРБ.

„Авария на парното сви часовете в Езиковата“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Ако повредата не бъде отстранена до дни, местят учениците в сградата на основно училище „Алеко Константинов“.

„Владо Запрянов и Симеон Тодев раздраха платното“, четем още на първа страница. Шефът на галериите напуска дружеството заради шефа на художниците, допълва вестникът.

„Арестуваха шестима с 2000 мастербокса контрабанда“,
е криминалният акцент в броя. Полицията в Хасково и Пловдив удари тир с цигари на границата и склад под тепетата.

„Влаковете към Първомай спрени до догодина“,
четем още на трета страница. Това са налага заради изпълнението на проекта за частично удвояване и електрификация на жп линията в този участък.

„Пускат ледената пързалка до дни“, друга от дописките в броя днес. До края на седмицата откриват за пети пореден път ледената пързалка на спортно-културния комплекс „Спартак“, цитира вестникът управителката на съоръжението Красимира Кирилова.

„МРРБ даде ход на проект за саниране на 3 школа и 2 градини“, „40 семейства подпомогнати финансово“, „Нарязаха гумите на шест возила“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button