Преса

Преглед на печата – 20 декември

Преса„Падна такса смет за необитаеми имоти“ –  с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Решението бе взето на петъчната сесия. До 30 януари всички, които не ползват имотите си трябва да декларират това в общината. При подаване на неверни данни обаче глобата е от 2 до 50 000 лева, решиха общинските съветници.

„Килия за двама от контрабандата за 3 милиона лева“ – анонс над главата на вестника. В ареста остават двама от задържаните четирима мъже в разбития канал за нелегални цигари.

„Скобите за Синята зона отиват в съда“ – водещо заглавие от втора страница на Новинар. Казусът отива в съда след като за втори път общинските съветници гласуваха премахването на скобите като санкция за шофьори просрочили престоя си в зоната.

„Д-р Василев“ вдига 8-етажна сграда в центъра, пише още вестникът. Фирмата на бившия областен управител ще строи на мястото на СМК в центъра на Хасково.

„Ветеринари осъдиха прокуратурата“ – съобщава водещо от 3-та страница Новинар. Окръжен съд Хасково постанови обезщетения за четирима ветеринарни лекари с неоснователно повдигнати обвинения. Решението не е окончателно.

„Единственият българин в академия „Росини“ – хасковлия“ – заглавие от последна страница на Новинар. 26-годишният Атанас Младенов е единственият българиян в държавната консерватория „Джоакино Росини“ в италианския град Пезаро. Атанас е заел първо място в конкурса за прием.

Другият регионален ежедневник „Хасковска Марица тази сутрин липсваше по реповете в центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button