Преса

Преглед на печата – 21 декември

Преса„Хасково с най-скъп дубликат на акт за раждане“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Плащаме два пъти по-висока такса от София и четворно повече от Бургас.

„Вълка поиска снега на Хасково“, е другото чело от първа страница. Атаман още чакал пари от лани, пак участва в конкурса за снегопочистването, е допълнението към заглавието.

„Детските магазини пълни, останалите – с вели обороти“, също дописка от първа страница. На покачване в продажбите на детски стоки и играчки с наближаващите коледни и новогодишни празници се радват в специализираните магазини.

„Продадоха тениска на Григор Димитров на търг за 320 лв.“, пише още „Марица“. С 670 лв. приход стартира благотворителният коледен базар в хасковската областна администрация под надслов „От деца за деца“.

„В Тополовград спешават техника за президента, той не отива“, заглавието е челно за втора страница. Машини чистят път до хижа за Първанов, държавният глава отказва поканата в последния момент.

„Искат 180 млн. евро за зациклилото скоростно трасе“, четем още в броя. Толкова пари са необходими за довършването на зациклилата отново скоростна жп линия Първомай – Свиленград.

„Болните на диализа заклещени между бюджет“,
съобщава другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. 54 от областта изоставени от министерството, стават грижа на МБАЛ – Хасково.

„Продават спалнята на борчлия“, четем още на първа страница. Съдебен изпълнител вади на тезгяха покъщнината на свиленградчанина с обща първоначална цена 384 лв.

„Пуснаха елхи за банкери“, е заглавието, придружено със снимка.  „Това е кралят на изкуствените елхи и струва 98 лв.“, разясняват пред вестника търговци.

„Комисия заседава извънредно за арсена във водата на Меричлери“
, съобщава изданието. До десетина дни се очаква да бъде свикано извънредно заседание на Комисията по бедствия, аварии и катастрофи към Министерския съвет.

И едно спортно заглавие в броя: „Борецът Микяй №1 на Димитровград за 2010-а“. Възпитаникът на спортния клуб по борба „Димитровград“ Микяй Наим е спортистът на 2010-а година в бригадирския град.

„Нов физкултурен салон отвори в Черноконево“, „Домашната пържола по Коледа може да е опасна“, „Шофьор се потроши с опела си в дърво“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button