Преса

Преглед на печата – 24 декември

Вестниците в Хасково„55 храма без служба“, пише днешният брой на „Новинар юг“. 15 свещеници не могат да се разпънат между 70 църкви.

„Полицаят на годината се жени през август“, също дописка от първа страница, придружена със снимка. Блиц-интервюто с Деян Делчев четете на трета страница.

„В „Изток“ дължат 180 бона за вода, режат ги след Нова година“, е материалът с адрес Димитровград. Около 40 абонати от ромския квартал дължат 180 000 лева на тукашното „В и К“. Предупредени са, че след Нова година водата им ще бъде спряна.

И още едно заглавие с адрес Димитровград: „Вдигнаха данъците в града“. Данъкът върху недвижимите имоти за догодина вдигнаха на вчерашното си заседание общинските съветници.

„Сводник отнесе 66 месеца решетки за дрога“, заглавието е водещо за трета страница. Красимир Митрев глобен с 5 бона, накарал познат да изгълта наркотика.

„Александрово пуска кепенците за 4 дни“, съобщава изданието. Музеят на тракийското изкуство в хасковското село Александрово ще бъде затворен по коледните празници. Вчера той работи за последно преди Рождество, след което копието на гробницата ще бъде отново видяно във вторник.

„Чиновници запразниха от вчера на обяд“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Школа и служби приключиха работа рано-рано, вземат пример от депутатите.

„20 фирми искат да достроят „Марица“, също дописка от челната страница на вестника. 20 компании са закупили досега документи за участие в тръжната процедура за строителството на Лот 1 на автомагистрала „Марица“, цитира вестникът Агенция „Пътна инфраструктура“.

„Заради трафопост разорават градинка на блок“, водеща информация от втора страница. Ел.съоръжението може да е и в сградата, защо унищожават зелената площ, цитира изданието съседи.

„EVN с дежурни каси“, четем още в броя. По време на предстоящите празнични дни в клоновете на „Български пощи“ ще работят дежурни касови салони за заплащане на консумираната електроенергия.

„25 нелегални емигранти арестувани край границата“, пише „Марица“ на трета страница. От началото на декември 70 от Близкия Изток спипани на браздата.

„ДВСК търси нарушители и по празниците“, „Коледно дарение получиха три социални дома“, „Увеличават трасетата на българо-гръцката граница“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button