Преса

Преглед на печата – 28 декември

Преса„Магарета-контрабандисти трафикират цигари“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Дългоухите минавали през „зелена граница“, натоварени с безмитни папироси, цитира вестникът председателя на Асоциацията на безмитните оператори Радостин Генов.

„Закриват спешни кабинети, били неефективни“, е другото чело от първа страница. Филиалите на Бърза помощ в региона остават, няма място за паника, коментира пред изданието шефката на Регионалния център за спешна медицинска помощ д-р Петя Радева.

„Социална трапезария храни 81 в Димитровград“
, четем още на водещата страница. Днес и утре са последните дни, в които Общината ще приема молби от желаещите да ползват социалната услуга „Обществена трапезария“.

„Ученици събраха 1100 лв. от благотворителна акция“,
е дописката с адрес Любимец. „Коледа е една! Нека всички я празнуваме с широко отворени сърца! Нека доброто започне от теб!“. Под това мото премина коледният благотворителен базар, организиран от ученици от града.

„Общинският съвет заседава извънредно заради възражения на кмета“
, заглавието е челно за втора страница. Георги Иванов наложи вето върху четири решения от последната сесия.

„Търсят 5 дни 14-годишно момиче“, пише „Марица“ на трета страница. Хасковлийската ученичка в частен колеж бяга не за първи път.

„51 със запорирани сметки за ЧНГ“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Към началото на ноември задълженията към хасковската общинска хазна са 3 926 000 лв.

„Кучешки студ иде“, друга дописка от първа страница. До 15-20 градуса под нулата ще застудее в първите дни на януари.

„Пазарджии с тройни обороти по празниците“, информация от втора страница. За първа година сергиите не затвориха и в четирите почивни празнични дни.

„Контрабандисти посрещат Новата година в ареста“
, водещ материал от трета страница. Апелативният съд потвърди мерките за неотклонение на закопчаните с 2000 мастербокса безакцизни цигари.

И едно спортно заглавие в броя: „Хасково пак зимна столица на тениса“. Залата в Кенана домакинства на 4 първенства в първите 2 месеца на 2011-а.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button