Преса

Преглед на печата – 20 януари

Преса„Хасковлия прави годишнини от разводи“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Това е европейска практика за интелигентни хора, които се уважават и остават приятели, коментират психолози и Руси Христов- собственик на сватбена агенция, която привлича клиенти и с нестандартния ход за празнично отбелязване на годишнина от развод, разказва вестникът.

Над главата- снимка с отправка към стр. 4, където „Новинар юг“ пише: „Край Нова Надежда: С багер копат златото на Ангел Войвода“. Иманярската дупка е дълбока 15 метра, става ясно от подзаглавието.

„Стъкло сменя мрамора във фонтана на площад „Свобода“ и „Два пъти крадат кабел на светофар“– останалите заглавия от 1 стр. на „Новинар юг“ днес.

„Грипът изпразни класните стаи“
– водеща тема от 2 стр. Родители бият тревога, директори успокояват, че болните са малко, пише „Новинар юг“. Останалите заглавия на 2 стр.: „Старчески дом под карантина“, „Царски орли спряха слънчева централа“ и „Птиците носят номинации на 2 деца от Тополовград“.

„Битакът с 13 нови служители“– тема за 3 стр. с адрес Димитровград.

На стр. 4 „Новинар юг“ разказва за иманярските набези край село Нова Надежда. Откриват чаша на Юстиниан І край същото село, пише вестникът.

„Тенгиз смени Анталия с Трабзон“– акцент от спортната стр. 5. Хасковската хандбалистка ще взема по 1 500 лири на месец, съобщава в подзаглавие вестникът.

„Григор от ушанката в „Спартак“ до Топ 100″
– темата на стр. 6 и 7 в „Новинар юг“ днес. Юлия Берберян орисала шампиона за бъдещите му успехи. Време е да го признае и родният му град Хасково, пише вестникът.

„Грип отказа Раул Торрес от латинофеста в Димитровград“– тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“ днес.

„Натискат учители да водят класове на кънки“– акцентът над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Темата четете на стр. 2

„Чистка в „Земеделие“– водещото заглавие от 1 стр. Това е лов на вещици, категорични са омаханите. Нищо лично, уволнени са за слаби резултати, контрират от дирекцията, пише вестникът.

„Възстановяват загражденията по границата с Турция“, „500 лв. глоба за хазяин, който не дава квитанция“ и „Проект на Свиленград с награда за добро изпълнение“– останалите заглавия от 1 стр.

„Бебе от Тополовград почина в Детско отделение“
– тема от 2 стр.. 3-месечното бебе е починало минути след приемането му в стационара, причината е много тежка вродена сърдечна аномалия, пише вестникът.

„Кухи инициативи провалят ЛИДЕР“- водещо заглавие от 3 стр. Няма никаква полза за селата, парите се харчат за инфо дни, срещи и преписани стратегии, пише в подзаглавие „Хасковска Марица“.

Темата на броя на стр. 4: „500 деца на ясли в Хасково“. Все повече майки с бебета се връщат на работа по финансови причини, пише вестникът. „От 240 до 350 лв. за детегледачка“– още една гледна точка по темата на стр. 4.

„С вот на доверие Борисов реже изнудвачите, стабилизира ГЕРБ“
пише на стр. 5 „Политика“ „Хасковска Марица“.

„Харманлийка ще ни представя на Световните игри в Атина“
– акцент от спортната стр. 6. Лекоатлетката Гюлджен Албенова попълни квотата на националния отбор.

„Близнаци дават хъс на Теменуга Илиева“– как за месец треньорката по аеробика и шефа на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково смениха своето амплоа- тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button