Преса

Преглед на печата – 25 януари

Преса„6000 тютюнопроизводители излязоха на режисиран протест“,  пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. В материала има и две подзаглавия: „Депутат избяга от репортерските въпроси, щял да предаде посланието на недоволните в НС“ и „Пак ни използват, но се надяваме някой да обърне внимание, че децата ни гладуват, казаха стопани“.

„Списъците с преброители фрашкани с държавни служители“, е другото чело от първа страница. Чиновници от администрациите с предимство пред безработни висшисти.

„820  лв. за тон брашно“, дописка също от първа страница. Само за малко повече от месец поскъпването е с близо 200 лв., цитира вестникът хлебопроизводители.

„5 нови паралелки след 7-ми клас“, водещ материал от втора страница. Актуалните специалности дърпат ученици в професионалните гимназии.

„Меричлерци бранят Емо Г. в Страсбург“
, е акцентът от трета страница. Тровят ни с  арсен, поят ни като крави с водоноски, искаме безплатни изследвания за цялото население, зоват активисти.

„130 искат да са лични асистенти“, четем още в броя. Предоставянето на социалната услуга личен асистент е за една година.

„4 деца станаха майки“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Две от родилките в АГО – Хасково са по на 15, етническата схема пак е 1:2:3 – не в полза на мнозинството, е допълнението в дописката.

„Дончева натопи Хасково в СРС-скандала „Танов“, също водещ материал от първа страница. Не е имало и няма нищо образувано при на срещу шефа агенция „Митници“ и не сме искали подслушването му, заяви окръжният прокурор Иван Ванчев, допълва „Новинар“.

„200 лв. глоба за Бойковия сом“, четем още на челната страница. Уловилият рибата пенсионер Дойчо Господинов с акт от ИАРА. Кметът Мърфи ще плаща“, също допълнение в дописката.

„Злато за млади математици“
, дописка с адрес Димитровград. Даниел Иванов от втори клас на ОУ „Алеко Константинов“ и седмокласничката от ПМГ „Иван Вазов“ Кристина Кирова са първите сред десетина млади математици в страната, които бяха отличени със златни медали от престижното състезание на името на Иван Салабашев.

„Имигрантският център в Любимец готов до дни“, пише още „Новинар“. Съобщението е на вътрешния министър Цветан Цветанов.

„Тютюнджийският протест се цепна, финишира на колела“, „Димитровград си прави книгоиздателски фонд“, „10 години решетки за софийска наркоятаци“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button