Преса

Преглед на печата – 31 януари

Преса„Мърфи с по-голям от Бойковия“– водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Д-р Милчев спи, а не сомовете, рече кметът на Сталево и хвана за доказателство с въдица 50-килограмова риба, разказва вестникът днес за поредния улов на кмета на Сталево Панчо Панушев.

Над главата- снимка с отправка към стр. 3, където „Новинар юг“ пише: „Генджев гласи чобанин за районен мюфтия“. „Гонят с тояги Мюмюн Искендер“- също акцент от 1 стр. във в. „Новинар юг“ днес със снимка- отправка към стр. 7.

„Такса смет падна наполовина“– водеща тема от 2 стр. Останалите заглавия там: „Провал на сценарий за ново разследване срещу кмета“, „Янкулов и Манолов пропуснаха имоти пред Сметната палата“, „70 учители се събраха в Димитровград“.

„Хасковски мюсюлмани бранят джамиите в Хасково от Расим Рашид“
разказва на 3 стр. „Новинар юг“.

Интервю с проф. Александър Чирков публикува на стр. 4 „Новинар юг“ със заглавие: „Без кюфтета, цигари и алкохол, за да избегнем инфаркта“.

„400 на контрола в Горски извор“-
акцент от спортната стр. 5. „Димитровград“ и „Ботев“ направиха 1:1 на селския терен, пише „Новинар юг“.

„200 ябълковци скочиха, „Асталди“ обеща път“– темата на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.

„Гонят с тояги Мюмюн Искендер“– темата на стр. 7, където „Новинар юг“ цитира тютюнопроизводители: „Едва успя да се скрие в луксозния си мерцедес, играе с депутата от ГЕРБ Иван Петров“

„Две моделки от Зарата украсиха ревюто на битака“– водещото заглавие за последната стр. 12 на „Новинар юг“ днес.

„Бунят Ябълково предизборно“– акцентът над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Темата четете на стр. 2

„Тютюнопроизводители искат 70 млн. до март“– също акцент от 1 стр.

„7 от властта пропуснали имоти и доходи в декларации“– водеща тема от 1 стр. на „Хасковска Марица“. „Потушиха в зародиш преврат в мюфтийството“ и „Свиленград прави кръгови по проекти с гърци“- останалите заглавия от 1 стр.

След изненадващо гостуване на кмета Стефан Димитров в Ябълково се сещат, че улиците им са разбити от години, пише във водещата тема на 2 стр. „Хасковска Марица“.

„Върнаха 20 шаран в „Ивайловград“ и „500 лв. за кандидатстудентски курс“– също теми от 2 стр.

„Подслушват свиленградски полицаи“– водещо заглавие от 3 стр. Също там: „Домашен арест за хероиновата банда“.

Темата на броя на стр. 4: „Делян Делчев се извъртя, пропука новото мнозинство“.

На стр. 5: „Арсен във водата или как се манипулират страховете на хората“ Високото съдържание на металоиди във водата на Меричлери е факт от десетилетия и е природна даденост. Нито близката кариера, нито друго външно въздействие е причина за повишеното ниво на арсена, смята специалистът по водите проф. Щерев, пише „Хасковска Марица“.

„Гришо раздава награди на шампиони“– акцент от спортната стр. 6.

„Ексгенерален консул показа чудесата на Чикаго в Хасково“– тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button