Преса

Преглед на печата – 3 февруари

Преса„Жалба на областния- в коша“– водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Прокуратурата: Общината има право да не обслужва борчлиите си, пише в подзаглавие вестникът.

Над главата- снимка с отправка към стр. 2, където „Новинар юг“ пише: „Грипна и в Хасково“. „Екснационал почва с „Димитровград“– също акцент от 1 стр. във в. „Новинар юг“ днес със снимка- отправка към спортната стр. 5. „Ръкавица с хероин дъни ескорта на муле“- отправка от 1 стр. към стр. 3.

„Данев рапортува на Цветанов за ГКПП на 13 март“
– водеща тема от 2 стр. Останалите заглавия там: „Алтернативна връзка може да захрани Меричлери с чиста вода“– предварителните проучвания сочат, като най-удачен вариант съществуващ водопровод от съседното село Целина, функционирал до 1994 г., пише вестникът. „Спешното връща болни без осигуровки“- също тема от 2 стр. на „Новинар юг“.

„Съдят шизофреник за убийство“ разказва на 3 стр. „Новинар юг“ Иван Илиев с обвинение, че пребил до смърт майка си Дорка Тенева през декември 2009-а в Хасково, припомня вестникът. „Хасковлия стана пожарникар на годината“– заглавие също от 3 стр. Делчо Делчев получи приза на церемония в столицата, разказва вестникът.

Интервю с Евгений Сатановски, президент на руския Институт за Близкия изток публикува на стр. 4 „Новинар юг“ със заглавие: „Приключи се със светския арабски свят“.

„Даниел Бачков дебютира за „Димитровград“ на тристранния турнир в Асеновград“- акцент от спортната стр. 5.

„Хасковлия открива Колумб на Карибите“– темата на стр. 6 в „Новинар юг“ днес, където вестникът разказва за Милен Дачев.

„Трансферът- мисия (не)възможна“– тема от стр. 7.

„Недялко- пенсиониран, Пенко- възроден в музея“– водещото заглавие за последната стр. 12 на „Новинар юг“ днес.

„Прецедент: Домашен арест за 27 кила хероин“
– акцентът над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Темата четете на стр. 3

„Центърът на Хасково пълен с празни магазини“
– също акцент от 1 стр. Въпреки липсата на наематели и купувачи цените не падат под 1 000 лв. на месец и 2 000 евро на квадрат, пише вестникът.

„Грипна ваканция в още три общини“ и „Срив затвори границата с Турция“
– останалите теми от 1 стр. на „Хасковска Марица“.

„Разходите за храни растат“, констатира във водещо заглавие от 2 стр. „Хасковска Марица“. „Не стигат 462 легла в болниците“, „10 618 се броят по интернет за ден и половина“, „Сливат пожарна и гражданска защита“- останалите заглавия от 2 стр.

„Кабинет вместо отделението по физиотерапия“– акцент от 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „България е на последно място в ЕС по управление на отпадъците“.

На стр. 5- интервю с президента на  федерацията по хокей на лед Красимир Кръстев: „Казусът с базите в Хасково ще се реши в полза на държавата“.

Темата е водеща и за стр. 6, където „Хасковска Марица“ цитира родители на хокеисти в заглавие с въпросителен знак: „Защо не ни допускат на пързалката?“.

„Янко Митев хвана китарата“- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.02.2011 9:21 9:21

„Недялко- пенсиониран, Пенко- възроден в музея“ WTF

Back to top button