Преса

Преглед на печата – 11 февруари

Вестниците в Хасково2-ма лекари плащат за малолетни майки„, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Раждат при нас през уикенда и си ги прибират, обясни шефът на болница „Света Екатерина“ в Димитровград д-р Здравко Наков.

Още едно заглавие от първа страница с пренос на пета: „Иво Димов прекроява закон заради Хасково„.  Депутатът от ГЕРБ внася поправка, за да могат общините да отдават безвъзмездно базите на спортните клубове.

Безнетна „Република“ гювеч за преброителите„, също материал от челната страница на вестника.  82 696 минаха в мрежата, това свали хонорара на анкетьорите под 300 лв.

От 3 до 6,5 млн. лв. за онкодиспансера от ЕС„, четем още на първа страница.  Парите евентуално ще бъдат отпуснати по Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013“, става ясно от сайта на здравното министерство.

Броят и бездомниците„, пише още „Новинар „. Срещат ли такъв човек анкетьорите трябва да го попитат къде е прекарал нощта на 31 януари срещу 1 февруари“, обясни шефът на ТСБ Наско Нанев.

Заработиха два логопедични кабинета„, „78 искат да са лични асистенти„, „1 336 отчетоха доходи с отстъпка“ – всичко това четете в днешния брой на „Новинар Юг“.

28-годишен почина след тежък грип„, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Младият мъж се лекувал вкъщи, преди да бъде докаран в болницата в изключително тежко състояние.

Проверяват фалшив ли е подписът на кмета за Кенана“, е другото чело от първа страница. Искането на графологична експертиза е по жалба на собственика срещу орязания му имот, е допълнението към заглавието.

Еврокомисар на визита по границата„, също дописка от първа страница. Сесилия Малстрьом пристигна вчера в България. Визитата ще продължи два дни и има за цел да се обсъдят въпроси, свързани с присъединяването на страната ни към Шенген.

2,7 души средно живеят в едно домакинство от Хасковска област„. Това сочат първите данни след края на електронното преброяване на населението.

Огън погълна ферма с 16 300 пилета„, водещо заглавие от трета страница. Пожарна аварира, преди да дойде втората, обновеният обект изгорял напълно, е допълнението в материала.

Доброволци подредиха изложба„, съобщава изданието. Тя е организирана от сдружение „Международен младежки доброволчески център“ и се помещава във фоайето на Регионалния исторически музей.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button