Преса

Преглед на печата – 15 февруари

Преса„Баба пробва да изнесе внучка в Гърция“– водещото заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. 4-годишното момиченце скрито под одеяло на задната седалка на Румяна от село Воден, пише вестникът.

Над главата- снимка с отправка: „Хасковлия спечели турския „Дансинг старс“– за успеха на Николай Манолов- на стр. 12. Още един акцент над главата в „Новинар юг“: „Илиян с дрогата за 5 млн. окончателно в ареста“- отправката е към стр.3.

„Бойчев с марките се жалва от МВР“– също акцент от 1 стр. във в. „Новинар юг“ днес.

На 2 стр. водеща тема: „Михаил Иванов пак Цар на лозята в Черноконево“. „Заведения бойкотират наредбата за пушене“ и „Хепатитът се кротна“– заглавия също от 2 стр.

„Пожар остави баба без пари, храна и документи“– акцент от 3 стр. Неизправен комин съсипа 3 стаи и покъщнина в пристройката на 73-годишната Стойка Желева от Димитровград.

Интервю с Милен Велчев на стр. 4. „Вдигнаха акциза, за да улеснят контрабандата с цигари“ е заглавието.

„Вратарката на „Хасково в гипс“ – водеща тема от спортната стр. 5. Хандбалистките играят за Купата на България в Шумен.

Интервю и на стр.6 в „Новинар юг“- „Димитровград прави Алея на времето“ казва Стефан Димитров. Скулптурите в нея ще имат художествена, а не илюстративна стойност, категоричен е кметът, пише в подзаглавие вестникът.

„Съединението сварва Хасково с 14 000 жители“
– темата от стр. 7.

„Бенефис за 60 г. Чаушев на сцената“ и „Най-опасните змии плъзнаха в читалище „Заря“– заглавия от последната стр. 12 на „Новинар юг“ днес.

„Мащабното строителство в Хасково заложник на неясно финансиране“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Темата четете на стр. 3.

„Археолози показват находки в Харманли“– заглавие от 1 стр. „Баба от Воден спипана с внуче на границата“- също тема от 1 стр. Акцент там е: „Гражданин се преброи 4 пъти в нета“- с кафе и баница срещат анкетьори в Хасково, компенсират ги за загубите, разказва вестникът.

„Разчистиха храсталака до параклиса „Св. Трифон“
– водеща тема от 2 стр. Гражданско сдружение набира средства за възстановяване на поруганата светиня на Кенана, пише „Хасковска Марица“. „Гърци зарязват в Ивайловград, водят си и оркестър“- също заглавие от 2 стр.

„Залагат 67 млн. за строителство в бюджета, търсят 42 от тях“– водещо заглавие от 3 стр. Капиталовата програма на Хасково пълна с нереализирани проекти от минали години, пише вестникът. Също на 3 стр.: „СДС вади от нафталина казуса с тракийците“ и „Отвличат 17-годишна за булка“.

Темата на стр. 4: „Шофьори: Как да сложим стикер на кошница?“. Пътници не искат багажни разписки, цапали им саковете, пише вестникът.

Интервю с евродепутата Илиана Йотова на стр. 5: „СРС-та излизат на евросцената“. Не кметове, а фирми бавели общинските проекти, твърди тя.

„Скандал- Павката с два международни мача в Турция“– водещо заглавие от спортната стр. 6.

За успеха на Николай Манолов пише на последната си страница днес и „Хасковска Марица“ днес- хасковският танцьор и „Мис Свят 2005“ победиха в първото издание на турския „Денсинг Старс“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button