Преса

Преглед на печата – 14 март

Преса„ИАРА извади 4 пиратски лодки от „Тракиец“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. 3 успяха да избягат, заловените броят до 500 лв. за риболов в забранен участък.

„Иво Димов: Проблемът със сградата на ПМГ – решен до есента“, е другото чело  от първа страница с пренос на шеста. Ако има поговорка за съвместни действия с ДПС в ОбС – Хасково, областният координатор на ГЕРБ трябва да понесе своята отговорност – категоричен е депутатът, е подзаглавието в материала.

„Общ работник в Сочи за 1 200 евро“, също дописка от водещата страница на вестника. Изданието припомня, че през 2014 година руският град ще е домакин на зимните олимпийски игри.

„Протестиращи блокираха кръгово и 3 бензиностанции“, е водещият материал от трета страница. В димитровградския поход срещу скъпите горива рамо до рамо таксиджии, превозвачи и редови шофьори.

И още една информация, касаеща Града на бригадирското движение: „Япония дарява 35 хиляди евро на Димитровград“.  Парите ще отидат за ремонт на ОДЗ „Д-р Теньо Стоилов“ в Меричлери.

„10 заведения олекнаха с 3 050 лв. за пушене“, четем още в броя. Глобите са наложени от Регионалната здравна инспекция за миналия месец, заведенията са в Хасково и Димитровград.

„Съдят търговец, проповядвал джихад“, водещ материал от трета страница. До 4 години затвор и 10 бона глоба може да отнесе Кадир Кадир. Невинен съм, търсих само утеха в религията, твърди мъжът от Козлец, е допълнението към заглавието.

„Хванаха пиратско такси“, „Колоездач сгази баба“, „Разкриха крадци на 140 л ракия“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button