Преса

Преглед на печата – 16 март

Преса„С отпадъци от рудник „Миньор“ строят магистрала“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Пръстта от купищата край Радиево отива под „Тракия“, на тяхно място ще правят соларен парк.

„Кръстьо Гарев срещу „Кушлев“ 1:0″, е другото чело от първа страница. Поредният провал на комисията „Кушлев“ е факт, след като Върховният касационен съд отмени решението на Апелативния съд в Пловдив и върна имот на хасковлията, допълва вестникът.

„Кандидатстудентска борса в „Заря“, пише още изданието на челната си страница. Представители на 21 университета и 3 организации, свързани с висшето образование у нас, ще гостуват на 21 март от 11 до 18 часа в голямото фоайе на читалището.

„Цветанов поразен от „безхаберията“ в Пъстрогор, е дописката с адрес Свиленград. Вчера вътрешният министър преряза лентата на Специалния дом за временно настаняване на чужденци в Любимец.

„До 15 дни започва изграждането на градската газоразпределителна мрежа на Хасково“, заглавието е водещо за втора страница. Присъединяват битови клиенти без такса, до 1000 лв. първоначално инвестират домакинствата, е допълнението в подзаглавието.

„Гърци се юрнаха към Ивайловград“, четем още в броя. Икономиката на града сериозно живнала от септември насам, когато бе отворен пунктът Славеево – Кипринос.

„И в Темида замириса на избори“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. В подзаглавието вестникът цитира съдията Росен Русев, който казва: „Атакуват ме с изсмукани от пръстите компромати, защото пак ще се кандидатирам за председател на Окръжния съд.

„След 50 години – ремонт на тоалетни в ПМГ“, дописка също от челната страница на вестника. Основният ремонт на тоалетните на третия етаж на тукашната Природоматематическа гимназия ще струва 17 700 лева и ще приключи в началото на април.

„Екарисажите затворени, костите – край „Хисаря“, е заглавието, придружено със снимка. Разследването на репортерите на вестника по темата можете да прочетете на 6-а страница.

„Инспектори затвориха мотела в Стамболово“, съобщава изданието. Причината е цялостни лоши хигиенно-санитарни условия. Стопирането на работата му е от Регионалната здравна инспекция.

„Хасковлия набутан 230 лева от SMS-и“, „Работодатели секват кръводарители“, „Първата професионална майка взе 6-годишно от „Надежда“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button