Преса

Преглед на печата – 25 март

Преса„Неизвестен променя кадастъра на Кенана“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Не е ясно чий е подписът върху заявление на Общината, с което се иска изменението, е допълнението в подзаглавието.

„Георги Иванов тръгва към нов мандат с бити карти“, е другото чело от първа страница с пренос на пета. В материала има и две подзаглавия: Сериозните политически играчи и бизнесът – със заявка за алтернатива“ и „Опозицията на кмета се консолидира, разширява влиянието си“.

„Резнаха 18 инвалиди от винетки, карали коли на лизинг“, четем още на първа страница. От Регионалната дирекция за социално подпомагане съобщават, че с повече от 500 се е увеличил броят на безплатните винетки, отпуснати до края на февруари, в сравнение със същия период на миналата година.

„Кафява вода потече от чешмите по ул. „Добруджа“, съобщава изданието. Причината била пускането на вода с по-голямо налягане, е обяснил пред вестника началникът на район Хасково във водното дружество Иванко Милушев.

„Хасково иска Дом за възрастни с деменция“, е челното заглавие от втора страница. Социалните заведения се пукат по шевовете, семейства загърбват психично болни близки.

„110 на опашка за лудница“
, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Има надежди проблемът да се разреши с нови 2 дома в Свиленград и Тополовград, е допълнението към заглавието.

„Близнаци осъдиха 80 бона прокуратурата“, също водещо заглавие от първа страница с пренос на трета. Братя Илчеви лежаха невинни близо 2 години в затвора за отцеубийство, Темида ги оправда на 3 инстанции, допълва вестникът.

„Темида: Скобите в зоната са законни“
, водещо заглавие от втора страница. Хасковският общински съвет трябва да плати и 320 лева за разноски по делото за незаконосъобразно решение.

„Селата по списък за европарите от вчера“
, пише още „Новинар“. Първи по график за подаване на заявления за субсидии в общинска служба „Земеделие“ са стопаните от Малево и Манастир, за днес са наред Корен и Елена.

„Блатечки на колене с приза „Любимец 13“, е дописката с адрес Димитровград. Фоайето на театъра се оказа тясно да побере десетките екзалтирани фенки, които търпеливо чакаха за автограф и снимки своя любимец Асен Блатечки след края на спектакъла „Секс, наркотици и рокендрол“ в сряда вечерта.

„И стена на реката поддаде“, „Работни места бол, заетостта буксува“, „31-годишен гине мистериозно при пожар“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button