Преса

Преглед на печата – 28 март

Преса„300 с бензинова блокада на Хасково-Димитровград“ – водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“- репортаж от протестите за цените на горивата.

Над главата- снимка с отправка към стр. 3: „Оправдаха санитарка за продажба на труп“. Към стр. 3 води и снимката-отправка: „В Черепово ловна дружинка погна крадци“.

„Преизбраха Тодев за шеф на художниците“– също акцент от 1 стр. с адрес Хасково.

„500 събраха дрехи благотворително“– водеща тема от 2 стр. от димитровградския пазар, където вчера бе организирана акцията „Помогни на друг“.

Също на 2 стр. в „Новинар юг“ днес: „Новото мнозинство поевтини синята зона“– тема от петъчното заседание на местния парламент в Хасково. „8 осиновени за 2 месеца“– още едно заглавие от 2 стр.

„Пукница дъни обявен за издирване“
– акцент от 3 стр.

Темата на стр. 4: „Общинският съвет огелпи бюджета с 850 000 лв.“– платена публикация. Кметът оспорва наредби за допълнение на наредби, пише в подзаглавие.

„Южняците“ отмъкнаха трите точки в Смолян“– водещо заглавие от спортната стр. 5.

„Маришка буна за 300 бона решава проблема с поливането“– тема на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.

„Краят на нашия човек на прехода“- заглавието на анализ, публикуван  на стр. 7.

„Д-р Мако купи Глория за 700 лв.“– водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“, където вестникът разказва за благотворителния бал на димитровградските ротарианци, техните съпруги и приятели, по време на който бяха събрани средства за закупуване на медицинска кардиологична апаратура.

„Г. Иванов реже заплати за загубени дела“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата – на стр. 2.

„200 автомобила на протест, искат 2 лв./л бензин“– водеща тема и за „Хасковска Марица“ днес. „Плащат за трудови медиатори“- заглавие от 1 стр. „Бизнесът поиска нови правила за такса смет“ пише още на 1 стр. вестникът.

„Старческият дом в Ивайловград- празен“– водеща тема от втора страница на „Хасковска Марица“. „35 коли в надпревара на картингпистата“ и „Коритото на хасковската река се руши“- също заглавия от 2 стр.

„С чужда лична карта продават старо желязо“– акцент от 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „Хасково най-после с уредена синя зона“.

На стр. 5: „Няма пунктове за скрап, няма проблеми“– абсурдните предложения в готвените законови промени създават още неразбории, казват от барнша, пише „Хасковска Марица“.

„Димитровград изтърва изненадата в Бургас“– водеща тема от спортната стр. 6.

„С „Чебатуха“ на етноразходка из бившия СССР“– заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. 13 феерични танца на московския ансамбъл очароваха публиката в Димитровград, пише вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button