Преса

Преглед на печата – 5 април

Вестниците в Хасково„Хасково- Кметството затваря от днес“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“ над главата със снимка-отправка към стр. 2. „Марица“ закрива „Генералово“– акцент от 1 стр. „Яворов“ интегрира ромчета за 87 бона“– дописка с адрес Димитровград на 1 стр. в „Новинар юг“.

„ВКС повърна Златева за шефка на АБВ-то“– водеща тема от 2 стр. Също на 2 стр. в „Новинар юг“ днес: „Още 2 седмици гратис за пушене в кафене“ и „Залесяват в школа за Седмицата на гората“.

„Аванс 20 бона дъни хероин за 2 милиона“– водеща тема за 3 стр.  „Провериха 76 на „Тракиец“, само двама гърмят с глоби“ пише на 3 стр. вестникът.

Темата на стр. 4: „Хасково- най-голям град край границата с Турция преди 125 години“.

„Хасково-2″ пусна кръв за 2:1 над сакарци“- футболна тема и водещо заглавие от спортната стр. 5.

„Япония след 11-и- като България след Десети“– тема на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.

„С аналгин на ден баба Куна гони 105″– държеливата жителка на харманлийското село Поляново копае градината и плете, цери брадавици с баене, разказва „Новинар юг“ на стр. 7.

„Харманлийката Вики се пуска за „Мис България“– многозначително заглавие и водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Абсурд: Искат ОбС да е воден регулатор“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата – на стр. 3.

„След 10-годишна сага ВКС връща Мариела Златева за началник на образованието“– водеща тема за „Хасковска Марица“ днес. Дано да е за последно, всяко мое уволнение бърка в джобовете на данъкоплатците, заявява за „Хасковска Марица“ експросветната шефка.

„Окончателно: общината с блокирани сметки“– също акцент от 1 стр. на вестника с адрес Хасково. „БДС за хляба се връща от днес“ и „Садят японска череша“– останалите заглавия от 1 стр.

„Община Димитровград иска ОбС да е воден регулатор“– водеща тема от втора страница на „Хасковска Марица“. Близо 3 месеца след откриване на пречиствателната станция общината и ВиК не могат да се разберат за нея, пише вестникът.

„Отварят пак стола на инвалидите“, „Чистят Харманли на 9-и април“, „Радиоводеща стана шеф на музей в Свиленград“– също теми от 2 стр.

„Крият в индиго 22 кила хероин“– акцент от 3 стр. „Гарвановският кмет катастрофира“– също заглавие от стр. 3.

Темата на броя на стр. 4: „Възможно най-абсурдният футболен шампионат е пред жребия“.До дни ще стане ясна програмата на измисления трети сезон, пише „Хасковска Марица“.

На стр. 5- „История“: „Раковски трупа революционен опит на Узунджовския панаир“.

„В тополовград тръгнаха да ни трепят“– водещо заглавие от спортната стр. 6, в което вестникът цитира президента на „Хасково ІІ“.

„Жанета Милева гримира модели на световен шампионат“
– водещо заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button