Преса

Преглед на печата- 7 април

Преса„Пастирка гори с 2 бона за паша“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Желязка Митева от Брод пуснала кравите си сред новозасадени фиданки, разказва вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 2: „Сървър остави във въздуха 65 фермери“.

Също акцент от 1 стр. с отправка към стр. 3: „Кметът Иванов на прокурор за самоуправство, пак“.

„Изнервен безработен млати съпругата си“ и „Иде вендета за дрога, 3-ма отклонили 22 кила хероин“– останалите заглавия от 1 стр. в „Новинар юг“ днес.

„Фирми искат наполовина по-ниска такса смет“
– водеща тема от 2 стр. Също на 2 стр. в „Новинар юг“ днес: „Само 1 на 7 села в областта живва“.

„Държавното обвинение се самосезира от медиите за заключената хасковска община“– водеща тема за 3 стр.  „Одрусаха 535 шофьори с е-фишове и „РИОСВ с награди за озеленен двор“- акценти от стр. 3.

Интервю с бившия министър на българите зад граница Божидар Димитров публикува „Новинар юг“ на стр. 4 със заглавие „Знам как от 7 да станем 12 милиона“.

„Райна и Ани в идеалния отбор за купата“- хасковските хандбалистки станаха трети в надпреварата за трофея- водещо заглавие от спортната стр. 5.

„Свиленградската болница- хотел, в който уволняват за добро утро“– тема на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.

„Хасковски красавици превзеха Дубай“
– водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Погват хасковския кмет за самоуправство“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата – на стр. 2.

„EVN зазижда прозорци на „Република“– водеща тема за „Хасковска Марица“ днес. Това ще ни превърне в каторжници, жалват се потърпевшите, пише вестникът.

„Пренасят щафетно Благодатния огън“– също акцент от 1 стр. на „Хасковска Марица“.

„Бизнесът се обединява срещу такса смет“, „Малкото голямо четене влезе в читалище“ и „Френски колежани учат тъкачество в Ивайловград“- заглавия от втора страница на „Хасковска Марица“.

„Мулета крадат от наркобосове, спипват ги по сигнал“– акцент от 3 стр. „Проверяват църквите преди Великден“- също заглавие от стр. 3.

Темата на броя на стр. 4: „По 2-ма души в домакинство в областта“. Трайно застаряване отчете преброяването, хората на възраст над 65 г. в Хасковско са с 2% повече от средното за страната,  пише „Хасковска Марица“.

На стр. 5- „Дебати“: „Тъжна сага за „Южна пролет“.

Под рубрика „Скандал“- „Окепазиха ни по медиите, сега къде им е жалбата?“– водещо заглавие от спортната стр. 6, в което вестникът цитира директора на спортното училище Генчо Генев.

„Меломани се точат за ретро парти със „Сигнал“– водещо заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. Рокдинозаврите забиват утре вечер в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button