Преса

Преглед на печата – 13 април

Преса„Гаранционен фонд търси застраховка от покойник“, е водещият материал в днешния брой на „Хасковска Марица“ с пренос на трета страница. Заради стари данни и грешки побъркват хасковлии със заплахи за глоби, е подзаглавието в материала.

„Питат Стефан Димитров за конфликт на интереси, пак“, е другото чело от първа страница. Общинският съветник от ГЕРБ Антон Вълков подпуква кмета за сделки за 22 млн.лв., пише също в подзаглавие.

„ВиК погва длъжници“
, дописка също от челната страница на вестника. Акция за събиране на стари задължения започва от днес хасковското водно дружество. От материала обаче не става ясно колко стари.

„Съветници искат паметник на Левски“
, е заглавието с адрес Свиленград. Поставянето на монумент на Апостола на свободата Васил Левски на едноименната улица в града, ще поискат група общински съветници.

„Разпродажби и в магазини за официални дрехи“, е водещият материал от втора страница. Панталони по 20 лв. и ризи по 16 предлагат търговците, клиенти няма.

„Ослепил човек влиза в затвора за 3 години“
, пише още „Марица“. Това е присъдата, която определи Хасковският районен съд за 26-годишния Атанас Атанасов. Ромът е признат за виновен за ослепяването на 48-годишния хасковлия Георги Николов.

„Иманяри атакуват Черепово с багери“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар юг“. Гоним ги постоянно, но пак се връщат – отърване няма, жалва се кметът на селото Делчо Маджаров.

Пак на първа страница с пренос на втора е дописката, в която е цитиран доцент доктор Алексей Петров, който казва: „Иван Петров дерибейства в Хасково“. В подзаглавието пък и цитиран депутатът, който отвръща на доктор Петров: „Съсредоточи се върху предстоящите съдебни дела, не си никакъв фактор за мен“.

На челната си страница и „Новинар Юг“ пише за акцията на ВиК за събирането на стари задължения, но и тук не ставна ясно колко стари са задълженията, заради които ще спират водата на длъжници.

На трета страница вестникът цитира бившия димитровградски кмет Димитър Хаджииванов: „Импийчмънт в Хасково? Цирк“, казва Хаджииванов. Преди 11 години ОбС – Димитровград гласува отстраняването на кмета с мотиви като сегашните на ГЕРБ срещу Георги Иванов, е подзаглавието в дописката.

Едно спортно заглавие в броя: „Синьо-жълтите се точат за две поредни победи“. „Димитровград“ с две домакинства срещу слабаците „Чирпан“ и „Габровница“.

„Бивши асове отбелязаха 50 години от полета на Гагарин“, „25 бона глоба и условна присъда за унгарец-контрабандист“, „Хасковски меломан дарява виртуоз с плакет“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button